Aktualne novice

Okrogla miza Smrt in umiranje

dodano: 27.10.2007

ČKZ Maša Gedrih

Vabljeni na okroglo mizo z naslovom Smrt in umiranje, ki ga organizira Časopis za kritiko znanosti ob izidu nove številke, v katerem je predstavljeni blok člankov z istoimenskim naslovom.

Umiranje je tako proces telesa kot duha, zato smo pred in za okroglo mizo povabili tako zdravstvene delavce kot socialne delavce in duhovne spremljevalce. V pogovor se lahko vključite tudi vi, ali pa, če želite, prisedete kot poslušalec.

Na okrogli mizi bodo sodelovali: Branka Červ (diplomirana medicinska sestra in poznavalka paliativne oskrbe), Rajko Škarič (prostovoljec Slovenskega društva hospic), prof. dr. Majda Pahor (sociologinja), mag. Klelija Štrancar (teologinja), Lama Shenphen Rinpoče (predstojnik Budistične kongregacije Dharmaling). Dogodek bo moderirala Maša Gedrih.

Okrogla miza se bo odvijala 29. oktobra 2007 ob 17:00 v čitalnici Fakultete za socialno delo, na Topniški 31.

 << Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.