Aktualne novice

Vam še ni dovolj sevanja …? Potem potrebujete še »žepno mikrovalovko«.

dodano: 2.2.2011

februarske novice Skupaj za zdravje človeka in narave

Ko se zdi, da je trg že davno prenasičen s povsem nepotrebnimi novotarijami, ki nas v resnici bolj obremenjujejo, kot so nam v pomoč, se v glavah „strokovnjakov“ vedno znova porajajo nove in nove zamisli, kako ustvariti nove in nove potrebe (berite: norosti). 

Ali veste, da obstaja prenosna mikrovalovka za v avto ali celo mini mikrovalovka, ki jo lahko napajate s svojim prenosnim računalnikom? Ravno dovolj velika je, da v njej pogrejete svojo najljubšo konzervo. Razmišljajo tudi o tem, da bi izumili še takšno, ki bi jo napajal mobilni aparat. Veste, kaj pravijo za takšne napravice? Da brez njih ni življenja!

Kljub temu, da je bilo v preteklih desetletjih že nekajkrat povsem jasno dokazano, da je mikrovalovna pečica zelo škodljivo zlo, ta še vedno prepogosto najde svoje mesto v kuhinji. Po novem očitno tudi na naši pisalni mizi ali celo v torbici.

Da se ne bomo ponavljali in če res težko verjamete, da je aparat, ki ga lahko zakonito kupite za vsakim vogalom, tempirana bomba v pravem pomenu besede, vas vabimo, da si preberete še drugo stran medalje, in sicer na spletni strani www.zazdravje.net. V iskalnik vpišite besedo „mikrovalovke“.

Za koliko „gramov“ koristi pa ste vi pripravljeni prodati svoje zdravje?Ključne besede:
mikrovalovka, aparat, bomba, zdravje

 

Sorodne novice:

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.