Aktualne novice

Izvirno, ni kaj

dodano: 9.2.2011

februarske novice Skupaj za zdravje človeka in narave

Mlado slovensko podjetje GenePlanet se ponaša s tem, da je prejelo nagrado za najbolje spisan poslovni načrt in da je njihova inovacija na forumu inovacij uvrščena med najboljše inovacije. Ni kaj, ponudba je izvirna in v duhu časa. Za inovativnost jih je nagradila tudi Gospodarska zbornica. 

Ponujajo vam gensko analizo, ki vam bo omogočila, da spoznate, za katere bolezni ste najbolj dovzetni, kako se vaše telo odziva na določena zdravila, kakšni so vaši talenti in vaše sposobnosti ter nenazadnje tudi, od kod izvirajo vaši predniki.

Kljub temu, da skoraj desetletje vemo, da je genski determinizem hipoteza, ki je doživela svoj fiasko, ko je bil gen človeka končno razvozlan, nekateri tega dejstva enostavno ne želijo sprejeti. 

Poleg naših inovativnih podjetnikov je na trgu možno dobiti še kopico »storitev«, ki temeljijo na tem, da morda še vedno verjamete, da je možno z »nastavljanjem genov« dodelati dojenčka, izboljšati lastnosti pasme vašega hišnega ljubljenčka, zmanjšati dovzetnost za bolezni in celo razviti super talente.  Kdor želi, naj izvoli.

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.