Aktualne novice

Izvirno, ni kaj

dodano: 9.2.2011

februarske novice Skupaj za zdravje človeka in narave

Mlado slovensko podjetje GenePlanet se ponaša s tem, da je prejelo nagrado za najbolje spisan poslovni načrt in da je njihova inovacija na forumu inovacij uvrščena med najboljše inovacije. Ni kaj, ponudba je izvirna in v duhu časa. Za inovativnost jih je nagradila tudi Gospodarska zbornica. 

Ponujajo vam gensko analizo, ki vam bo omogočila, da spoznate, za katere bolezni ste najbolj dovzetni, kako se vaše telo odziva na določena zdravila, kakšni so vaši talenti in vaše sposobnosti ter nenazadnje tudi, od kod izvirajo vaši predniki.

Kljub temu, da skoraj desetletje vemo, da je genski determinizem hipoteza, ki je doživela svoj fiasko, ko je bil gen človeka končno razvozlan, nekateri tega dejstva enostavno ne želijo sprejeti. 

Poleg naših inovativnih podjetnikov je na trgu možno dobiti še kopico »storitev«, ki temeljijo na tem, da morda še vedno verjamete, da je možno z »nastavljanjem genov« dodelati dojenčka, izboljšati lastnosti pasme vašega hišnega ljubljenčka, zmanjšati dovzetnost za bolezni in celo razviti super talente.  Kdor želi, naj izvoli.

0,0234375<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: