Aktualne novice

So vsi za zdravje?

dodano: 14.7.2011

novice julij/avgust Skupaj za zdravje človeka in narave

V zadnjem času postaja domena ZAZDRAVJE vse bolj zanimiva. Ne lastimo si pravice za ti dve besedi. Radi bi videli, da bi nas bilo resnično čim več ZA in ne PROTI zdravju. Želimo pa vas opozoriti, da ni vsaka izvedenka teh besed povezana z nami. 

www.zazdravje.net
To je naša spletna stran in na njej vas bo še naprej čakalo vse, kar je v tiskanih novicah, ter vse, česar v tiskane novice nismo uspeli spraviti. Tudi naš koledar dogodkov je na spletu vsaj trikrat bolj obsežen kot v tiskani obliki, zato vabljeni k branju. 

www.zazdravje.tv
Tudi pri tem imamo mi »prste vmes«. Z veseljem sodelujemo pri tej oddaji, si je pa ne lastimo. Gre za oddajo produkcije Bešter, ki se predvaja na treh televizijskih postajah, na navedenem spletnem naslovu pa je arhiv vseh dosedanjih oddaj in nekaj koristnih povezav. 

www.zazdravje.com
To je komercialna spletna trgovina podjetja Netlife d.o.o., na kateri se prodajajo predvsem prehranska dopolnila in kozmetika. Z njimi nismo na noben način povezani. Ker imajo tudi podoben e-naslov, info@zazdravje.com, v naš nabiralnik nekateri pomotoma pošiljate pošto, ki ni namenjena nam. 

www.zazdravje.si
Gre za stran podjetja ALTO d.o.o., ki ima centre za odvajanje od kajenja ter ponuja tudi usluge bioresonance. Tudi to ni povezano z našim projektom. 

Ostale zlorabe: 
Zaradi preobilice dela težko spremljamo, kaj vse se dogaja z našimi besedili in podatki. Včasih pa zasledimo zlorabe, denimo, ko se kakšno izmed naših besedil pojavi na komercialnih straneh in ob njem izdelki, za katere želijo, da verjamete, da so povezani z našim člankom.  Če opazite kaj takega, bomo veseli, če nam boste to sporočili. 
Ker vemo, da dobre vsebine ni enostavno ustvariti, podpiramo precejšnje število nekomercialnih spletnih portalov, ki jim dovoljujemo objavo naših člankov, vendar pod pogoji, ki so navedeni tudi na naši spletni strani. << Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.