Aktualne novice

2. rojstni dan trgovine Kalček BTC Ljubljana

dodano: 30.5.2007

Pred osemnajstimi leti je na Trubarjevi 28 v Ljubljani odprla vrata prva trgovina z naravno prehrano pod imenom »Kalček«. Kot samo ime pove, je bil namen posejati kal novega načina prehranjevanja in trgu ponuditi izdelke, pridelane brez kemičnih dodatkov. Pred dvema letoma je napočil čas za še eno veliko potezo – odprtje ekološkega supermarketa. Kalček BTC je prvi slovenski ekološki supermarket, v katerem vam je na 250 m2 na voljo sveže ekološko sadje in zelenjava, sveže delikatese in kruh iz sveže zmlete ekološke moke ter ekološki mlečni izdelki (celo sladoledi!), velika izbira izdelkov naravne kozmetike, najboljša eterična olja in izdelki za aromaterapijo… in veliko drugega. Vsakih štirinajst dni se v trgovini vrstijo predstavitve društev in ponudnikov ekoloških izdelkov. Pri nas dobite tudi zanimive informacije o zdravi prehrani in naravnem zdravljenju.



<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.