Aktualne novice

Novo v Ljubljani – BIO MARKET VitaCare

dodano: 2.12.2011

decembrske novice Skupaj za zdravje človeka in narave

Konec novembra se je v ljubljanskem BTC City-u odprl največji slovenski BIO Market VitaCare. Na 600 m2 prodajne površine bo na voljo preko 6.000 različnih izdelkov.
Pot prodajaln VitaCare se je pričela pred slabimi 6-imi leti s prvo prodajalno za zdravo življenje v Kranjskem Mercator Centru na Primskovem. Skozi leta in pridobljene izkušnje se je razvil VitaCare koncept, ki ponuja celovito ponudbo prednostno ekoloških izdelkov za zdravo življenje.

Prednosti ponudbe VitaCare so predvsem v premium ponudbi izdelkov, od katerih je dobršen delež na voljo ekskluzivno samo na njihovih policah ter strokovnem svetovanju osebja, ki izhaja iz vrst zdravstva, farmacije, živilske tehnologije in agronomije.

Ponudba obsega širok asortiment ekoloških živil, med njimi tudi sveže bio sadje in zelenjavo, bio mlečne izdelke, bio mesne izdelke in bio nadomestke mesa. Reprezentativno predstavljeni so tudi slovenski ekološki in domači izdelki. Poleg hrane in dietetičnih živil se prodajalna lahko pohvali z velikim naravnim kozmetičnim kotičkom in široko ponudbo ekoloških čistil in drugih neprehranskih izdelkov, ki podpirajo zdrav način življenja.

V promocijskem mesecu decembru se v prodajalni odvijajo številne brezplačne degustacije, svetovanja, nege kože, seveda pa ne manjka niti ugodnih akcijskih ponudb.Ključne besede:
bio market, VitaCare, slovenski izdelki, promocija

 

Sorodne novice:

0,03125<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: