Aktualne novice

Želite še več?

dodano: 30.8.2012

Eko vodič 2012 (septembrske novice SZZČN)

Eko vodič, ki ga držite v rokah, je najbolj obsežen do zdaj. 
V njem je sodelovalo toliko ljudi, ki so zbirali podatke, pošiljali prispevke, fotografirali, urejali, lektorirali, …, da jih še našteti ne moremo. 

Zato tudi nekaterih besedil, ki so šla skozi več rok, nismo podpisali, saj so kolektivni izdelek. 
Kljub temu da smo dodajali in dodajali strani, pa še vedno nismo uspeli popisati vseh dobrih zamisli, pobud in dejavnosti, ki se dogajajo v našem prostoru. Ogromno tega se dogaja in temu bi radi namenjali še več strani v naših novicah. Ali bo to možno, je odvisno tudi od tega, ali bomo uspeli zagotoviti sredstva, ki nam bodo omogočala pokritje stroškov tiska in distribucije. 

Kot veste, se naše novice vzdržujejo s sredstvi oglaševalcev (ki jim že zdaj postavljamo zelo visoka merila za objavo in teh ne bomo zniževali) ter z vašimi prispevki. 

Društvo Ognjič bo letos končno vpisano tudi na seznam prejemnikov, ki jim lahko namenite del svoje dohodnine. Kot smo že pisali, so nam status, da delujemo v javnem interesu, priznali že v letu 2011, vendar pa ker se državi ne mudi, v letu 2011 še nismo bili vpisani na seznam. Upamo, da nas letos ne bodo pozabili. Seznam bi moral biti ažuriran do jeseni. Tako bomo delček vaše dohodnine za leto 2012 prejeli enkrat v letu 2013.

Do takrat pa …
Menimo, da je razširitev naših novic na področje samooskrbe, zdravja otrok, spremljanja novih možnosti, tehnologij in podobnega potrebna čim prej.  Možnosti, da nas pri tem podprete, je veliko. 
  • Na predlog posameznikov bomo na nekaterih informacijskih točkah namestili šparovčke za zbiranje prispevkov za razvoj naših novic.
  • Zelo bomo veseli tudi donacij v obliki znamk A, ki nam pomagajo vzdrževati zbirko novinarjev in javnih ustanov, ki jim naše novice pošiljamo brezplačno. Vodič, ki ga držite v rokah, bomo poslali tudi vsem poslancem in vsem ministrstvom. 
  • Donacije lahko nakažete tudi na račun našega društva TRR 0201 1025 5748 080. Koda namena: OTHR. Prejemnik: Društvo Ognjič, Zapotok 54, 1292 Ig. Namen: Donacija. Sklic: 00 in v nadaljevanju vpišite datum plačila.
  • Kot pravna oseba nam lahko pomagate tudi tako, da prevzamete del stroškov nastajanja naših novic (npr. stroški prevajanja, lekture, oblikovanja in podobno). Za dogovor v zvezi s tem pišite na info@zazdravje.net.
Hvala, da nas prebirate, priporočate, da z nami soustvarjate in nas podpirate. Čaka nas še veliko skupnega dela. 

Sanja, Sabina, Damjana, Saša, Adriana, Karmen, Sinja, Bor, Marija, Miha, Mitja, …Ključne besede:
Društvo Ognjič, novice, članki, donacije, ekipa

 

Sorodne novice:

0,1411133<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: