Aktualne novice

Želite še več?

dodano: 30.8.2012

Eko vodič 2012 (septembrske novice SZZČN)

Eko vodič, ki ga držite v rokah, je najbolj obsežen do zdaj. 
V njem je sodelovalo toliko ljudi, ki so zbirali podatke, pošiljali prispevke, fotografirali, urejali, lektorirali, …, da jih še našteti ne moremo. 

Zato tudi nekaterih besedil, ki so šla skozi več rok, nismo podpisali, saj so kolektivni izdelek. 
Kljub temu da smo dodajali in dodajali strani, pa še vedno nismo uspeli popisati vseh dobrih zamisli, pobud in dejavnosti, ki se dogajajo v našem prostoru. Ogromno tega se dogaja in temu bi radi namenjali še več strani v naših novicah. Ali bo to možno, je odvisno tudi od tega, ali bomo uspeli zagotoviti sredstva, ki nam bodo omogočala pokritje stroškov tiska in distribucije. 

Kot veste, se naše novice vzdržujejo s sredstvi oglaševalcev (ki jim že zdaj postavljamo zelo visoka merila za objavo in teh ne bomo zniževali) ter z vašimi prispevki. 

Društvo Ognjič bo letos končno vpisano tudi na seznam prejemnikov, ki jim lahko namenite del svoje dohodnine. Kot smo že pisali, so nam status, da delujemo v javnem interesu, priznali že v letu 2011, vendar pa ker se državi ne mudi, v letu 2011 še nismo bili vpisani na seznam. Upamo, da nas letos ne bodo pozabili. Seznam bi moral biti ažuriran do jeseni. Tako bomo delček vaše dohodnine za leto 2012 prejeli enkrat v letu 2013.

Do takrat pa …
Menimo, da je razširitev naših novic na področje samooskrbe, zdravja otrok, spremljanja novih možnosti, tehnologij in podobnega potrebna čim prej.  Možnosti, da nas pri tem podprete, je veliko. 
  • Na predlog posameznikov bomo na nekaterih informacijskih točkah namestili šparovčke za zbiranje prispevkov za razvoj naših novic.
  • Zelo bomo veseli tudi donacij v obliki znamk A, ki nam pomagajo vzdrževati zbirko novinarjev in javnih ustanov, ki jim naše novice pošiljamo brezplačno. Vodič, ki ga držite v rokah, bomo poslali tudi vsem poslancem in vsem ministrstvom. 
  • Donacije lahko nakažete tudi na račun našega društva TRR 0201 1025 5748 080. Koda namena: OTHR. Prejemnik: Društvo Ognjič, Zapotok 54, 1292 Ig. Namen: Donacija. Sklic: 00 in v nadaljevanju vpišite datum plačila.
  • Kot pravna oseba nam lahko pomagate tudi tako, da prevzamete del stroškov nastajanja naših novic (npr. stroški prevajanja, lekture, oblikovanja in podobno). Za dogovor v zvezi s tem pišite na info@zazdravje.net.
Hvala, da nas prebirate, priporočate, da z nami soustvarjate in nas podpirate. Čaka nas še veliko skupnega dela. 

Sanja, Sabina, Damjana, Saša, Adriana, Karmen, Sinja, Bor, Marija, Miha, Mitja, …Ključne besede:
Društvo Ognjič, novice, članki, donacije, ekipa

 

Sorodne novice:

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.