Aktualne novice

Projekt: Zaživimo Preprosto Po »Kurje«

dodano: 25.9.2012

Eko vodič 2012 (septembrske novice SZZČN)

Sodelovanje Zavoda enostavno prijatelji in Društva Ognjič je rodilo novi projekt. 
Putka Zdravka se je na svoji poti iz ekološke kmetije povezala z Zajčkom Sladkom in tako je nastala predstava Putka Zdravka in Zajček Sladko (predstava za otroke z ekološko tematiko). 

Osnovni namen projekta je ozaveščanje o zdravem načinu življenja ter osvetlitev težav današnje družbe (potrošništvo, predelana hrana, pomanjkanje časa, pomanjkanje gibanja, …) skozi humor, glasbo in ples. 

Putka Zdravka in Zajček Sladko skozi interaktivno predstavo otroke povežeta s pojmi ekologije, zdrave prehrane, pomena zmernosti, pomoči in sodelovanja. 

Skupaj sta do danes obiskala več vrtcev, šol, festivalov in nakupovalnih centrov iz celotne Slovenije. Predstava je v polnem zagonu, najprej pa si jo boste lahko – vsi mali in veliki ljubitelje zdravega načina življenja – ogledali v Termah Zreče, in sicer popoldne, 4. oktobra 2012.

Izsek iz predstave si lahko ogledate na: http://www.youtube.com/watch?v=U2EHuycN2Pk.

V prenovi je tudi spletna stran www.putkazdravka.si, kjer boste lahko sledili našim predstavam, našli zdrave recepte in koristne namige, kako otroku pomagati na naraven, vendar zabaven način. 

Podrobnosti na tel. št.: 031 452 247 (o predstavi) ali 041 287 735 (podrobnosti o projektu) oziroma pišite na damjana.goter@gmail.com.Ključne besede:
putka zdravka, ekopredstava, predstava,

 

Sorodne novice:

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.