Aktualne novice

Projekt: Zaživimo Preprosto Po »Kurje«

dodano: 25.9.2012

Eko vodič 2012 (septembrske novice SZZČN)

Sodelovanje Zavoda enostavno prijatelji in Društva Ognjič je rodilo novi projekt. 
Putka Zdravka se je na svoji poti iz ekološke kmetije povezala z Zajčkom Sladkom in tako je nastala predstava Putka Zdravka in Zajček Sladko (predstava za otroke z ekološko tematiko). 

Osnovni namen projekta je ozaveščanje o zdravem načinu življenja ter osvetlitev težav današnje družbe (potrošništvo, predelana hrana, pomanjkanje časa, pomanjkanje gibanja, …) skozi humor, glasbo in ples. 

Putka Zdravka in Zajček Sladko skozi interaktivno predstavo otroke povežeta s pojmi ekologije, zdrave prehrane, pomena zmernosti, pomoči in sodelovanja. 

Skupaj sta do danes obiskala več vrtcev, šol, festivalov in nakupovalnih centrov iz celotne Slovenije. Predstava je v polnem zagonu, najprej pa si jo boste lahko – vsi mali in veliki ljubitelje zdravega načina življenja – ogledali v Termah Zreče, in sicer popoldne, 4. oktobra 2012.

Izsek iz predstave si lahko ogledate na: http://www.youtube.com/watch?v=U2EHuycN2Pk.

V prenovi je tudi spletna stran www.putkazdravka.si, kjer boste lahko sledili našim predstavam, našli zdrave recepte in koristne namige, kako otroku pomagati na naraven, vendar zabaven način. 

Podrobnosti na tel. št.: 031 452 247 (o predstavi) ali 041 287 735 (podrobnosti o projektu) oziroma pišite na damjana.goter@gmail.com.Ključne besede:
putka zdravka, ekopredstava, predstava,

 

Sorodne novice:

1,501465E-02<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: