Aktualne novice

Švedska političarka priznala, da so strupeni ''chemtraili'' resnični in ne divja teorija zarote

dodano: 9.10.2012

NaturalNews

Dolge, bele sledi, trdovratne oblačne meglice, ki jih navadno v modro nebo razpršujejo neoznačena letala niso tipični contraili (op.prev. contrail je pojem za sledi vodne vlage, ki jih spuščajo motorji reaktivnih letal in hitro izginejo za letalom, pojavijo se le ob izrednih pogojih, sicer niso vidne) pravi voditeljica švedske stranke zelenih Pernilla Hagberg. Kot je poročal švedski časnik Katrineholms Kuriren, je Hagbergova prva pomembna politična voditeljica, ki je naredila korak naprej in javno priznala, da so te nenavadne sledi za reaktivnimi letali, ki se ne razblinijo kot contraili, v resnici strupena mešanica kemikalij, virusov in kovin, katere je v celoti opisala z eno besedo ''chemtrails''. 

Po mnenju Hagbergove je zapraševanje neba združena operacija vojne obveščevalne službe ZDA (CIA) in službe za narodno varnost ZDA (NSA), kot tudi švedske vlade v svoji lastni državi, z namenom spreminjanja atmosferskih pogojev z namernim pršenjem aerosolov. In v tej ''nevarni'' mešanici aerosolov so vsebovane različne kemične komponente, virusi in virusni delci, kovine kot aluminij in barij, za kateri je že bilo dokazano, da se kopičita v vodnih zajetjih in zemlji po vsem svetu. (http://chemtrails.cc/)

Normalne sledi za reaktivnimi letali (contrails), katere sestavlja zgolj vodna para, ki se hitro razblinijo za motorji reaktivnega letala so popolnoma drugačne kot chemtraili, ki postopoma prekrijejo celotno nebo z morjem beline. Video, ki ga je posnela FreeTruth Show, radijska oddaja na YouTube, vsebuje nekaj slik, ki pokažejo, kako so videti tipični chemtraili na nebu. http://www.youtube.com/watch?v=AykLfHtM_3M&feature=youtu.be 

''Pomembno je videti politika, ki zbuja javno pozornost v zvezi s tem vprašanjem in s tem poveča verodostojnosti v vodilnih medijih'' piše JG Vibes za The Intel Hub o nenapovedani javnem priznanju Hagbergove. ''Žal pa je to politični problem, ki zahteva več ne-političnih rešitev''. 

Zapraševanje neba za rešitev planeta? 
Zanimivo je dejstvo, da so Združeni narodi (OZN) in različne skupine krite s strani ustanove Bill-a in Melind-e Gates nedavno bili prisiljeni priznati, da se takšno pršenje izvaja in da razpršeni delci niso normalne sledi za reaktivnimi letali (contrails). Toda njihovo opravičilo, zakaj se prši chemtraile je, da bodo nekako rešili planet pred pogubnim učinkom t.i. ''globalnega segrevanja'' - lažno znanstveno okoljsko teorijo, katero se pogosto uporablja kot opravičilo za vse vrste čudnih političnih predlogov . (http://www.globalresearch.ca)

V primeru pršenja chemtrailov, se od blokiranja sončnih žarkov z namenom znižanja povprečnih temperatur na Zemlji, do namernega spreminjanja vremenskih vzorcev z namenom kompenzacije domnevnega topljenja polarnih ledenih kap, poskuša vse uporabiti kot opravičilo za legalizacijo zapraševanja našega neba z obilnimi količinami strupov. 
In če bo ponovno izvoljena, pravi Hagbergova, bo nadaljevala boj proti chemtrailom v svoji državi, kateri se pršijo v sodelovanju in s privolitvijo švedske vlade. 

Preverite dokumentarni film What in the World are They Spraying? (http://www.whatintheworldaretheyspraying.info/), kot tudi njegovo nadaljevanje, Why in the World are They Spraying? (http://www.whyintheworldaretheyspraying.com/), da boste spoznali več o globalnem fenomenu, imenovanem chemtrails. Oba filma v celotni dolžini lahko najdete tudi na YouTube. 

Iščite sledeče članke: 

4,589844E-02<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: