Aktualne novice

Posvet Skupnosti vrtcev Slovenije

dodano: 29.4.2013

aprilske novice 2013 SZZČN

19. strokovni posvet Skupnosti vrtcev Slovenije je za osrednjo temo izbral inovativnost. 421 pedagoških vodij vrtcev iz vse Slovenije je v dveh dneh imelo priložnost ne le slišati, kako sta inovativnost in ustvarjalnost potrebni, temveč tudi dejavno iskati poti do njiju. Zakaj ustvarjalni duh potrebuje svobodno telo, je predstavila Alenka Rebula. 

Rajko Škarič je udeležence popeljal do izvora ustvarjalnosti, ki je le v naši prisotnosti in svobodi duha. Rudi Ocepek je v sodelovanju s svojimi prijaznimi kačami in pajki poskrbel za praktično premagovanje predsodkov in strahov, Jaka Strajnar pa je s pomočjo tolkal udeležencem pokazal, kaj je uglašenost skupine in kako jo doseči. Sanja Lončar je v delavnici „Ustvarjalno branje narave“ odprla nov pogled na vse tisto, kar bi lahko v naravi „prebrali“, če bi jo pogledali z drugačnimi očmi. In ker je smeh jezik, ki smo se ga naučili, še preden smo spregovorili, je stand-up komik Tadej Toš občinstvo skozi smeh popeljal v različne razsežnosti komunikacije. 

Dobra vsebina je padla na dobra tla. Upamo, da jo bodo udeleženci raznesli v vse vrtce po Sloveniji.

Slika: Božena Bratuž, predsednica Skupnosti vrtcev Slovenije, Ivana Leskovar in ostale članice programske skupine posveta so požele zasluženi aplavz za odličen dogodek. Ključne besede:
vrtci, posvet

 

Sorodne novice:

0<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.