Aktualne novice

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

dodano: 13.11.2018

Tudi vi ste tisti, ki lahko to povsem preprosto omogoči!

Mnogi med vami ste že in se vam za to iskreno zahvaljujemo: hvala, ker ste nam z doniranjem dela dohodnine, s prispevki in s pošiljanjem poštnih znamk pomagali narediti več, kot bi sicer. V trinajstih letih našega obstoja smo tako tudi z vašo pomočjo ustvarili 114 številk tiskanih novic (ki jih bere več kot 100.000 bralcev!), 241 e-novic, 21 tiskanih priročnikov, 1000 predavanj in dogodkov ter našteli 90.000 obiskovalcev spletnega portala mesečno.
Posneli smo kup video prispevkov, ki so na voljo tudi na spletu, in omogočili brezplačno promocijo dogodkov več kot 30 društvom in organizacijam. Poleg tega vzdržujemo ažuren spletni koledar dogodkov in nenehno raziskujemo številne teme, ki vsem nam pomagajo, da živimo bolj kakovostno in ozaveščeno.

Vztrajajmo skupaj!
Ne vemo, kakšni časi so pred nami. Če pa vemo, da imamo vašo podporo tudi v obliki doniranih sredstev, je veliko lažje snovati in se lotevati novih projektov. V uro branja, ki ga dobite z vsako številko tiskanih novic, smo vložili dneve in tedne skupinskega dela. Bi nam podarili tri minute ter izpolnili in odposlali zahtevek za namenitev dela dohodnine za donacije?
Lahko nas podpirate tudi tako, da nam na naslov društva pošljete poštne znamke, s katerimi bomo lažje pošiljali novice na naslove knjižnic, šol, vrtcev in drugih ustanov, ali pa preprosto obnovite svoj letni prispevek za prejemanje tiskanih novic.

Vsa dejanja štejejo in vsa sprejemamo s hvaležnostjo.


Donacije
Sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega on-line plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:
Ključne besede:
novice Skupaj za zdravje, dohodnina, del dohodnine, zahvala

 

Sorodne novice:

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.