Aktualne novice

Pomagaj si sam

dodano: 26.7.2013

novice julij_avgust 2013 SZZČN

V najnovejši številki izdaje Pomagaj si sam vas od 12. julija čaka še posebej zanimiv in uporaben nabor člankov. 

Znani zagovornik naravnega življenja Nara Petrovič je ustvarjalce revije povabil k sebi domov, da bi jim na koščku divjine pokazal, kaj potrebuješ za izpolnjeno življenje. Prav ničesar od vsega iz templjev potrošništva. Sanja Lončar je po vsej Evropi zbrala bogato zbirko visokih gred. Vas zanima, kako je videti vse v enem, topla greda, visoka greda in rastlinjak? Tudi sredstvo za sončenje in proti mrčesu si lahko izdelate sami doma, brezvseh  kemikalij. Matjaž Kološa odkriva recepte za poletne sladice, ki ne zakisajo telesa in so takorekoč zdravilne, Boris Vene pa osuplja s svojo neverjetno zgodbo, ko si je s pomočjo Gersonove terapije sam ozdravil raka. In še: skalarna energija, največja skrivnost Nikole Tesle; kako na domačem vrtu pridelati pol tone kivija; recepti naše najstarejše zeliščarke, skrivnosti zdravilca Franca Lorgerja, želodova kava in rastlinsko mleko ... 

Naredite to poletje nekaj zase! 

Pomagajte si sami!<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.