Aktualne novice

Leto združevanja

dodano: 11.12.2013

Sanja Lončar (novice december 2013_januar 2014 SZZČN)

Kdo pravi, da lanskega decembra nismo dočakali konca časa? Ko se ozremo nazaj in si ogledamo premike, ki so se v tem letu zgodili, je opazno, da so semena nove prihodnosti že skalila in bodo kmalu (vsaj upamo) nadrasla nadležni plevel stare miselnosti. 

Zgodil se je čudež – ljudje so začeli sodelovati. Celo v Sloveniji, kjer je sosedska nevoščljivost že stoletja veljala za nacionalno identiteto, se dogaja vse bolj opazno sodelovanje, povezovanje in združevanje. Morda smo končno ugotovili, da sosedova krava tudi nas hrani z mlekom?

Projekt Skupaj za zdravje človeka in narave bo v naslednjem letu obeležil deset let svojega delovanja. Tudi mi ne bi preživeli, če v tem letu ne bi toliko ljudi združilo svoje moči in na različne načine prispevalo, da projekt živi naprej. Ker smo zdaj že desetletno drevo, nas mnogi poznajo, nas pa veseli, da je takšnih dreves, avtohtonih, odpornih, rodovitnih in na katerih rastejo zdravi sadeži, v našem okolju vse več. 

0,03125<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.