Aktualne novice

Naša bilanca leta 2013

dodano: 20.12.2013

novice SZZ december/januar 2013

Ali se še spomnite naslova naših januarskih novic, v katerih smo se spraševali, ali bomo tiho? Očitno je, da nismo bili tiho in nismo sedeli križem rok.

V tem letu smo v sklopu projekta Skupaj za zdravje človeka in narave za splošno javnost izvedli 68 predavanj, od katerih jih je imelo 31 prost vstop. Vse več predavanj izvajamo tudi za vrtce, šole, strokovna združenja in podjetja. Tam se šele veliko dobrega dogaja! 

V tem letu smo natisnili in razdelili skoraj 400.000 izvodov novic. V enakem času pa je našo spletno stran www.zazdravje.net bralo skoraj 500.000 oseb. Da bodo dobre novice prišle še dlje, smo v tem letu sodelovanje razširili tudi z mnogimi mediji, v katerih lahko berete naše prispevke, novice, objave dogodkov (Jana, Viva, Rože in Vrt, Pomagaj si sam, …).

V juniju smo začeli z novo dvomesečno izdajo knjižic – Preverjene naravne rešitve, ki so dosegljive tudi na poštah in izbranih kioskih po vsej Sloveniji. Od vsake prodane knjižice namenjamo 2 EUR izdajanju brezplačnih novic, ki jih držite v rokah. 

S prvim decembrom bodo na razpolago tudi prenovljene in vsebinsko bogatejše tedenske elektronske novice. Nanje se lahko naročite na www.zazdravje.net v desnem zgornjem vogalu. 

Vsaj nekaj strani novic pa omogočate neposredno vi, naši bralci, s svojimi prispevki v šparovčkih na info točkah, s prispevki Društvu Ognjič ali s namenitvijo dela dohodnine. Obrazec ponovno objavljamo in naprošamo tiste, ki to lahko storite, da ga oddate pred koncem leta. Sredstva iz tega naslova bodo do nas prispela v oktobru naslednje leto. Kljub temu pa jih bomo zelo veseli. 

V tem letu smo prebili še eno mejo in začeli sporočilo projekta širiti tudi na nemško govoreče območje. Knjiga Ščepec rešitve je prva, ki smo jo prevedli v nemški jezik. Trenutno prevajamo že Ščepec Védenja. Ostale bodo sledile. 

Bolj pregledno ponudbo vseh naših knjig boste odslej našli na novem spletnem naslovu www.shop.zazdravje.net. Ne zamudite prednovoletnih ugodnosti.

Kaj si želimo v letu 2014?
Da še veliko ljudi v Sloveniji odkrije, da se da vse, če le zaupamo tistemu, kar čutimo, če se ne prepustimo skrbem, strahovom in jezi, če ne podležemo pohlepu ter če znamo spoštovati in doživeti vsak dan kot darilo.
 
Vsi v projektu smo hvaležni, da imamo možnost ustvarjati nekaj, kar nas veseli in navdihuje, kar vam služi in soustvarja našo skupno prihodnost. Zahvaljujemo se vam za to priložnost. 

Hvala, da nas berete in podpirate. 

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.