Aktualne novice

Lačni sonca?

dodano: 30.5.2014

Sanja Lončar, urednica (novice junij/julij SZZČN 2014)

Z današnjega zornega se nam zdi smrt vseh, ki so v zadnjih stoletjih umrli zaradi skorbuta, nesmiselna. Potrebovali bi le malo vitamina C, ki je bil povsod na voljo v zelenih poganjkih ali sadju, in te težave ne bi bilo. 

Verjetno bodo podobno na naš čas gledali naši zanamci, ko ne bodo mogli verjeti, kako smo si uničevali imunski in hormonski sistem ter umirali zaradi raka, ker smo bili lačni sonca, pa se tega nismo zavedali. 

Prav ste prebrali – že samo izračuni, koliko je nepotrebnih smrti zaradi raka danke in dojk, ki nastane zaradi kroničnega primanjkljaja vitamina D, pripeljejo do številke milijon umrlih na leto. 

Vemo, da sta današnja politika in gospodarstvo ustvarila veliko lačnih. Lahko rečemo, da so za lakoto v mnogih državah krivi politiki, generali, multinacionalke, ... Da pa ljudje umirajo, ker se izstradajo sami, ko gre za „zaužitje sončnih žarkov“, pa je težko dojeti. Seveda lahko tudi na tem področju iščemo krivce nekje zgoraj, kljub vsemu pa smo največji krivci sami, saj smo se od sonca oddaljili in pozabili, da je prav to naš osnovni vir energije in zdravja. 

Zakaj bi nenehno odpravljali posledice, ko pa je tako preprosto odpraviti vzrok marsikatere težave, ki nam greni življenje? Zato smo se v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave odločili tej temi nameniti več pozornosti. Ker so naše tiskane novice znova pretesne za vsa vprašanja in odgovore, ki se v zvezi s tem porajajo, smo tej temi namenili tudi naslednjo knjižico Preverjenih naravnih rešitev.  Ključne besede:
imunski sistem, rak, vitamin D, sonce

 

Sorodne novice:

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: