Aktualne novice

Že ptiči čivkajo o HAARP-u, le naši politiki molčijo …

dodano: 19.6.2014

novice junij/julij SZZČN 2014

O tem, da program HAARP (High-Frequency Active Aural Research Program) ni več skrivnost, lahko izveste več tudi iz javnega zaslišanja na zahtevo senatorke ZDA Lise Murkowski. Eden izmed zaslišanih, dr. Walker, ne skriva, da je namen programa HAARP manipulirati z ionosfero in vbrizgavanjem energije doseči nadzor nad njo: https://www.youtube.com/watch?v=RX3IOHpe6sY.

Program naj bi dosegel svoje, zdaj pa jim je zmanjkalo denarja za nadaljevanje dela na Aljaski. 

Ali je to dobra novica?
Profesor dr. Velimir Abramović razlaga, da antenska mreža HAARP na Aljaski ni več aktualna, in sicer preprosto zato, ker so sistem izpopolnili do te mere, da zdaj postavljajo lokalne manjše antene z enakim namenom. Na ta način naj bi veliko bolj natančno manipulirali z določenimi območji. Tudi o tem več v radijskem intervjuju na: https://www.youtube.com/watch?v=mO-u4KyYNVE&feature=youtu.be&t=3m42s.
Če morda še vedno ne veste, kaj je HAARP, se lahko o tem poučite v različnih virih. Najbolj pregledno in v slovenščini na: http://www.ujet.si/haarp-ni-mit-temvec-dejstvo/.
Kot možni dokaz, da so tudi mnogi potresi manipulirani s sistemi HAARP, pa še tale posnetek neba tik pred potresom na Kitajskem: https://www.youtube.com/watch?v=7BwIadY5FI8.Ključne besede:
HAARP,

 

Sorodne novice:

0<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: