Aktualne novice

Projekt: Spodbujamo zelena delovna mesta

dodano: 27.8.2014

Umanotera

Spoštovani podjetniki, predstavniki občin in zadrug,
 
cenimo vaš doprinos k spremembam na poti v zeleno gospodarstvo; k varovanju okolja in zdravja ljudi, ustvarjanju novih delovnih mest, zmanjševanju stroškov, povečevanju konkurenčnosti, zviševanju kakovosti bivanja, naboru inovativnih rešitev in razvojnih priložnosti. Zato vas v okviru projekta Spodbujamo zelena delovna mesta vabimo k prijavi na javni nagradni natečaj Partnerstva za zelena delovna mesta: dobre prakse podjetij in lokalnih skupnosti (Rok za prijavo je 10. september!)
 
Z njim iščemo uspešna in napredna partnerstva, ki prispevajo k ustvarjanju zelenih delovnih mest in so lahko navdih za partnerstva v drugih okoljih po Sloveniji. Iščemo napredne projekte in programe podjetij in lokalnih skupnosti, ki temeljijo na celovitem, inovativnem in sistemskem pristopu. Iščemo prakse, ki prinašajo spremembe in odkrivajo nove paradigme pri spopadanju z izzivi današnjega časa. Z drugimi besedami: iščemo vas, ki s svojim delom prispevate k širšim ciljem trajnostnega razvoja.
 
Izbrali bomo tri dobre prakse, med katerimi bo najboljša prejela zeleni teambuilding na ekološki kmetiji v vrednosti tisoč evrov. Vsem trem bomo podelili tudi priznanja in jih posebej izpostavili: s kratkim promocijskim filmom, na slovesni podelitvi jeseni letos, v spletnem katalogu dobrih praks, v časniku Dnevnik in na dogodkih izbora Gazela.
 
Vse informacije o natečaju so na spletni strani projekta Spodbujamo zelena delovna mesta. Rok za oddajo prijav na natečaj je 10. september 2014 do 12. ure, več informacij pa dobite pri vodji projekta Gaji Brecelj (gaja@umanotera.org).
 
Prihodnost je že tu. Bodite tudi vi.
 
Natečaj je del projekta Spodbujamo zelena delovna mesta, ki je ena izmed akcij partnerstva na področju komuniciranja evropskih vsebin med Evropsko komisijo, Vlado Republike Slovenije in Evropskim parlamentom, izvaja pa ga Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj.
 
Spletna stran javnega nagradnega natečaja: http://zelenadelovnamesta.si/index.php/javni-natecaj

Spletna stran projekta Spodbujamo zelena delovna mesta: www.zelenadelovnamesta.si

Več informacij: Gaja Brecelj, gaja@umanotera.org, 01 439 4895Ključne besede:
ekološko kmetijstvo, zelena delovna mesta, javni natečaj

 

Sorodne novice:

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.