Aktualne novice

Naravno nad vnetje sečil

dodano: 21.10.2014

povzela Adriana Dolinar (oktobrske njovice SZZČN 2014)

Vse manjša učinkovitost sinteznih pripravkov, na primer antibiotikov za odpravljanje različnih vnetij, nas sili k temu, da se za pomoč ponovno obrnemo k naravi. Ker je tudi pri vnetju sečil težava vse večja odpornost bakterij na antibiotike, zaradi česar ti niso več kos okužbi, si oglejmo, kako lahko te težave učinkovito odpravljamo, če se jih lotimo celostno in s pomočjo registriranih rastlinskih zdravil.

Poiščite in odpravite vzroke vnetja sečil
Za čim boljši uspeh zdravljenja, zlasti še pri kroničnih obolenjih, je dobro spomniti, da je razen odpravljanja posledic oziroma samega vnetja sečil (z naravnimi ali pa s sinteznimi pripravki) dobro hkrati odpravljati tudi vzroke za nastanek obolenja oziroma razloge, zaradi česar se je vnetje sečil sploh pojavilo. Le tako bomo lahko maksimalno uspešni, pa naj si bo pri zdravljenju hujših vnetij sečil ali pa pri samozdravljenju nezapletenih vnetij sečil.

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.