Aktualne novice

Hvala za priložnosti!

dodano: 8.12.2014

novice dec/jan SZZČN 2014

Morda finančne težave ovirajo količino informacij, ki jih lahko posredujemo s pomočjo tiskanih novic, ne vplivajo pa na naš raziskovalni duh in namen projekta, ki že deset let ostaja nespremenjen. Zato lahko prispevke naših avtorjev redno berete tudi v Jani, Pomagaj si sam, Vivi, Mami, Zdravih novicah, Rože in vrt, … Vse več naših predavanjih in prispevkov je na razpolago tudi v obliki video zapisov.

V tem letu ste lahko že 50-krat brali naše tedenske elektronske novice. Izdali smo nove štiri žepne priročnike preverjenih naravnih rešitev, izvedli čez 60 predavanj, 3 seminarje in kopico javnih dogodkov.

Ker ni dneva, da ne odkrijemo še kaj zanimivega o začimbah, smo se odločili odpreti še en koristen spletni portal, ki bo olajšal dvosmerno komunikacijo in vam hkrati omogočil, da ste redno obveščeni o novostih s tega področja. Vabljeni na obisk naše nove pridobitve na spletnem naslovu: www.scepec.si!

Vsi, ki sodelujemo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave, se lahko podpišemo pod izjavo Jima Rona: „Tudi najtežji dnevi tistih, ki v svojem delu uživajo, so boljši od najboljših dni tistih, ki počnejo nekaj, česar ne čutijo.“

Komaj čakamo naslednjih 365 težkih dni!<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.