Aktualne novice

Ali je vaš zeliščni vrt pripravljen na novo sezono?

dodano: 16.3.2015

marčevske novice SZZČN 2015

V Vrtu zdravilnih in aromatičnih rastlin na IHPS v Žalcu gojijo eko sadike čez 70 različnih rastlinskih vrst. Na razpolago bodo po 15. aprilu 2015.  Cenik bo dostopen na WWW.IHPS.SI od 15. marca naprej.

Trenutno pa že lahko kupite eko semena zelišč, ki so jih pridelali v Vrtu zdravilnih in aromatičnih rastlin na IHPS v Žalcu v letu 2014. Seznam najdete na spletnem mestu www.ihps.si. Za vse informacije pišite na e-naslov: natasa.ferant@ihps.si. 

2. in 3. maja 2015 bodo organizirali Dneve odprtih vrat. Vabljeni na vodene oglede po vrtu, predavanja in delavnice. Podroben program bo objavljen na spletni strani IHPS v aprilu 2015.Ključne besede:
IHPS, vrt, zdravilne rastline, semena

 

Sorodne novice:

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.