Aktualne novice

ITR pripravlja evropski Kodeks dobre prakse na področju ekološke trgovine

dodano: 9.6.2015

Novice junij/julij SZZČN 2015

Inštitut za trajnostni razvoj sodeluje v mednarodnem projektu Priprava na prihodnost v okviru programa Erasmus+. Namen projekta je vzpostaviti e-študij na daljavo, s katerim se bodo lahko vsi, ki so neposredno povezani s sektorjem ekološke trgovine na drobno, usposobili za delo v skladu s Kodeksom dobre prakse na področju ekološke trgovine na drobno na območju EU. 

V okviru projekta pripravljajo evropski koncept Kodeksa dobre prakse na področju ekološke trgovine na drobno, pilotni e-študij na daljavo (v angleščini) in e-študij na daljavo (tudi v slovenščini). Z usposabljanjem se bo izboljšala raven znanja, veščin in kompetenc osebja, ki dela na tem področju, pa tudi etična podoba celotnega poslovnega sektorja.

Pri projektu sodeluje devet ustanov iz sedmih držav EU.

Če upravljate ekološko trgovino, če ste v njej zaposleni ali pa bi se radi usposobili za tovrstno delo, vas vabijo, da se jim oglasite, saj ponujajo možnost sodelovanja pri testiranju učnega programa! Pišite na e-naslov info@itr.si ali pokličite na telefonsko številko (051) 368 890.Ključne besede:
Erasmus+, ekološka trgovina

 

Sorodne novice:

1,660156E-02<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: