Aktualne novice

ITR pripravlja evropski Kodeks dobre prakse na področju ekološke trgovine

dodano: 9.6.2015

Novice junij/julij SZZČN 2015

Inštitut za trajnostni razvoj sodeluje v mednarodnem projektu Priprava na prihodnost v okviru programa Erasmus+. Namen projekta je vzpostaviti e-študij na daljavo, s katerim se bodo lahko vsi, ki so neposredno povezani s sektorjem ekološke trgovine na drobno, usposobili za delo v skladu s Kodeksom dobre prakse na področju ekološke trgovine na drobno na območju EU. 

V okviru projekta pripravljajo evropski koncept Kodeksa dobre prakse na področju ekološke trgovine na drobno, pilotni e-študij na daljavo (v angleščini) in e-študij na daljavo (tudi v slovenščini). Z usposabljanjem se bo izboljšala raven znanja, veščin in kompetenc osebja, ki dela na tem področju, pa tudi etična podoba celotnega poslovnega sektorja.

Pri projektu sodeluje devet ustanov iz sedmih držav EU.

Če upravljate ekološko trgovino, če ste v njej zaposleni ali pa bi se radi usposobili za tovrstno delo, vas vabijo, da se jim oglasite, saj ponujajo možnost sodelovanja pri testiranju učnega programa! Pišite na e-naslov info@itr.si ali pokličite na telefonsko številko (051) 368 890.Ključne besede:
Erasmus+, ekološka trgovina

 

Sorodne novice:

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.