Aktualne novice

Bomo izgoreli?

dodano: 10.12.2015

Sanja Lončar (novice december/januar SZZČN 2015/2016)

Jeza je ogenj! Če vas zajame, vas bo tudi opekla. Zato se pazite isker, saj jih je vse več.
Svet, v katerem živimo, čedalje bolj spominja na smodnik, ki za to, da ga raznese, potrebuje eno samo iskro. V času, ko to pišemo, so aktualni dogodki v Parizu, sestrelitev ruskega letala, zapiranje meja na balkanski poti, referendum o družinski zakonodaji, stavka policistov … Do takrat, ko bodo naše novice natisnjene, se bo število dogodkov, ki bodo burili duhove, zagotovo še povečalo. 

Bolj kot to, kaj se dogaja, je treba spremljati, kako in zakaj se dogaja. Dramaturgija snovanja splošne histerije je več kot očitna, odvija pa se enako kot že tisočletja. Razlika je samo v tem, da je dandanes doseg medijev in raznovrstnih omrežij veliko večji, zato vas »omrežijo« znatno hitreje in ceneje kot nekoč. 

0,0625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.