Aktualne novice

Vabljeni na odprtje 2. festivala celostnega zdravja DAO YAH!

dodano: 26.1.2016

V petek, 29. januarja, se ob 18. uri v Linhartovi dvorani začenja 2. festival celostnega zdravja DAO YAH (razstava odpira svoja vrata že dobro uro prej), ki mu sledita dva dneva polna dogajanja: predavanja v dvoranah in na odprtem odru, seminarji, delavnice in prodajna razstava ponudnikov certificiranih storitev ali izdelkov, ki izhajajo iz tradicionalnih znanj.

Festival strokovni in laični javnosti na kakovosten  predstavlja  pogled na zdravje in zdravljenje tradicionalnih medicinskih sistemov: tradicionalne kitajske medicine, indijske tradicionalne medicine (ajurvede) in homeopatije. Prvo leto smo želeli predstaviti te medicinske sisteme splošno - iz katerih pogledov na  življenje in zdravje izhajajo, in kako razumejo nastanek bolezni. Veliko nujno splošnih, a vseeno uporabnih napotkov, ki jih obiskovalci lahko slišijo na drugem festivalu Dao Yah, bodo v oporo vsem, ki želijo kaj postoriti sami za svoje zdravje in dobro počutje. Rdeča nit letošnjega festivala je uravnavanje krvnega tlaka.

Podrobnejši program in informacije: www.daoyah.si, sledite nam tudi na Facebooku!

Poiščimo najboljše poti za svoje zdravje in si podajmo roke za zdrav jutri!

Prodajna razstava, predavanja na odprtem odru, jedilni kotiček: vstop prost, Drugo preddverje Cankarjevega doma. Prav tako ni vstopnine za petkova uvodna predavanja oz. otvoritev.

Vstopnice: posamezno predavanje: 8 EUR, dnevna vstopnica za predavanja: 15 EUR, dvodnevna vstopnica za predavanja: 25 EUR, posamezna delavnica ali seminar: 15 EUR. 
Nakup in prodaja vstopnic: Informacijsko-prodajno središče CD (podhod Maxi), po spletu (www.daoyah.si), po telefonu (01 2417 299).<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: