Aktualne novice

Premikamo!

dodano: 18.4.2016

Se vam zdi da se nič ne dogaja? To je zato, ker je večina slovencev te dni ali na vrtovih, ali bere naše knjige. Prva naklada priročnika Sveža zelenjava za 365 dni v letu je razprodana v manj  kot mesecu dni! Brez skrbi, 20. aprila pride iz tiska nova naklada.

Tudi dvorane za naša predavanja postajajo pretesne. V Mariboru tudi 400 sedežev ni bilo dovolj za vse zainteresirane. Zato priporočamo, da si za ponovitev dogodka v Murski soboti pravočasno nabavite vstopnice.
 
Te si lahko zagotovite v Gledališču Park vsak delavnik med 14. in 17. uro. Cena vstopnice je 8 evrov, za naročnike Vestnika v predprodaji 6 evrov. Telefon blagajne: 02 521 4381

Sanja Lončar vam bo razkrila kako preprosto bi si lahko odpravili veliko težav na različnih področjih življenja in zaživeli z več energije in manj stroškov. 

V soboto 23.4. zjutraj pa vabljeni na predavanje v Radencih REVOLUCIJA NA VRTU. Predavanje bo v domu starejših občanov Dosor v Radencih z začetkom ob 9. uri zjutraj. Več na napovedniku - tukaj.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: