Aktualne novice

Premikamo!

dodano: 18.4.2016

Se vam zdi da se nič ne dogaja? To je zato, ker je večina slovencev te dni ali na vrtovih, ali bere naše knjige. Prva naklada priročnika Sveža zelenjava za 365 dni v letu je razprodana v manj  kot mesecu dni! Brez skrbi, 20. aprila pride iz tiska nova naklada.

Tudi dvorane za naša predavanja postajajo pretesne. V Mariboru tudi 400 sedežev ni bilo dovolj za vse zainteresirane. Zato priporočamo, da si za ponovitev dogodka v Murski soboti pravočasno nabavite vstopnice.
 
Te si lahko zagotovite v Gledališču Park vsak delavnik med 14. in 17. uro. Cena vstopnice je 8 evrov, za naročnike Vestnika v predprodaji 6 evrov. Telefon blagajne: 02 521 4381

Sanja Lončar vam bo razkrila kako preprosto bi si lahko odpravili veliko težav na različnih področjih življenja in zaživeli z več energije in manj stroškov. 

V soboto 23.4. zjutraj pa vabljeni na predavanje v Radencih REVOLUCIJA NA VRTU. Predavanje bo v domu starejših občanov Dosor v Radencih z začetkom ob 9. uri zjutraj. Več na napovedniku - tukaj.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.