Aktualne novice

Ponudba za brezplačno (so)bivanje

dodano: 9.6.2016

Brezplačno sobivanje v hiši na podeželju 15km J od Celja za žensko ali mlajši (<50) par, v zameno za sodelovanje pri vseh opravilih v in ob hiši. Zainteresirani bi morali imeti veliko željo živeti v naravnem okolju, da si z lastnico samooskrbno urejati vsakodnevno življenje na način, da se vsem zviša kvaliteta življenja. Ponudba velja za poštene, čiste, odkrite drug do drugega in pripravljene na sodelovanje. Skupaj se dela in živi na način, da se ohranja in vzdržuje kvaliteta zemlje, vseh živih bitij in vsega življenjskega prostora na tej lokaciji. 

Večina od 2ha zemlje je namenjena za pašo za 4 ali 5 ovc, pri hiši sta dva psa in nekaj kur. Na pašnikih so tudi visokodebelna drevesa in malo brajde. Na gredah vrta pa se pridela toliko zelenjave, kolikor smo pridni in sposobni. 
Lokacija ni v strnjenem naselju, v bližini ni nobene industrije ali velikih cest, torej je veliko miru in čiste narave. 

Kdor misli, da bi rad živel v sobivanju v miru in zelenju in da ima čut za delo z rastlinami in živalmi naj piše na nbezgovsek@gmail.com ali pokliče na 03 5733317, da vzpostavi kontakt.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.