Aktualne novice

Ko gre za zdravje

dodano: 7.9.2016

novice avgust/september SZZČN 2016

V telesu se je prižgala rdeča lučka in želite si poiskati naravno pomoč. Stopite v lekarno ali specializirano trgovino ... in tam na polici čaka vsaj dvajset vrst tega, kar iščete. Kako vedeti, kaj se skriva za ovojnino? Kako izbrati kakovosten izdelek, ki bo zares pomagal odpraviti težavo?

Izdelkov je iz dneva v dan več. V medijih berete, da vam bo do zdravja pomagalo superživilo, ki mu še imena ne znate izgovoriti. Na spletu prebirate »pričevanja uporabnikov«, na osnovi katerih bi človek menil, da ti čudežni izdelki domala obujajo od mrtvih. Prijateljica, ki je vključena v prodajo izdelkov od vrat do vrat, vas prepričuje, da so prav izdelki, ki jih uporablja ona, najboljše, kar lahko dobite. Zdravnik, ki ne pozna ničesar od tega, vas opozarja, da ima preverjene učinke le sintezno zdravilo, farmacevtka v lekarni pa vam ponuja galenski izdelek …

2,734375E-02<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.