Aktualne novice

Kaj pa, če ...

dodano: 12.10.2016

oktobrske novice SZZČN 2016

V projektu Skupaj za zdravje človeka in narave se že leta ukvarjamo s tem, da bi bili čim bolj samooskrbni.  

Že od katastrofe v Fukušimi nam radioaktivna sevanja ne dajo miru, zlasti ob dejstvu, da Fukušima še do danes ni sanirana, kar le dokazuje, da znanost, ki je tako prepričljiva, ko zagovarja nove tehnologije, ponikne takrat, ko bi morala sanirati posledice lastnih napak. 

Dejstvo je, da svet postaja vse bolj nevaren in nezdrav kraj. Hkrati je dejstvo, da bomo, če/ko se kaj zgodi, verjetno prepuščeni sami sebi. 

To nas je spodbudilo, da smo združili moči in poklicali na pomoč tudi kolege iz drugih držav ter zbrali zanesljive informacije in preverjene rešitve za zmanjšanje tveganj, ki jih danes prinaša radioaktivno sevanje. 

Namenoma pišemo v sedanjiku, ker je, pa če nam je prav ali ne, stopnja takega sevanja, ki smo mu izpostavljeni, iz dneva v dan večja. Izpostavljeni smo mu skozi različne oblike diagnostike in zdravljenja, prisotno je v obsevani hrani in v mnogih izdelkih, ki jih že imamo v domovih in/ali pisarnah. 

Naučite se prepoznati sevanja, in kar je še pomembnejše, spoznajte preverjene metode, kako se lahko pred njimi obvarujete oz. kako lahko sanirate posledice, če ste bili izpostavljeni sevanju. 

Če pa norost svetovnih voditeljev ali teroristov uide z vajeti, bodo taka spoznanja odločilna za preživetje in zdravje prihodnih rodov. 

Priročnik izide v novembru. Lahko ga prelistate in prednaročite na www.shop.zazdravje.net. Izkoristite ugodnost prednaročila. 

Cena v prednaročilu 19,90 EUR (brezplačna poštnina). Cena ob izidu 24,80 EUR.Ključne besede:
sevanje, Fukušima, tehnologija, obsevana hrana, metode

 

Sorodne novice:

0,03125<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: