Aktualne novice

A.Vogel: Spomladansko razstrupljanje

dodano: 28.3.2008

A.Vogel (aprilske novice Skupaj za zdravje človeka in narave)

Ko skozi okna posveti svetlo spomladansko sonce, se vestnih gospodinj polasti nemir, ki napove boj slehernemu prahu, nečistoči in neredu. Očistiti pa je treba tudi naše telo.
Spomladi navadno čutimo potrebo, da se bi s posebnimi očiščevalnimi postopki znebili nakopičenih zgorelin. Tudi če smo se pozimi dovolj ukvarjali s športom, z gibanjem in s pravilnim dihanjem ohranili telesno sposobnost, imamo občutek, da so naše zaloge skoraj izčrpane.  To je prav lahko mogoče, saj živila, ki smo si jih jeseni pripravili za ozimnico, izgubljajo vitamine, usihajo pa tudi druge vitalne snovi v njih. Izčrpanost še povečajo mnogi dnevi brez sonca, ko vitamine, ki so na voljo, bistveno slabše izrabljamo. K slabšemu delovanju naših organov prispevajo tudi debela zimska oblačila, zlasti neprepustni plašči, ki telo ovirajo pri normalnem prepotrebnem izhlapevanju.

V rubriki "Skupaj razkrivamo", pod članki "O naravnem zdravljenju", si preberite nadaljevanje članka z omenjenim naslovom oz. kliknite na http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=50



<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: