Aktualne novice

Poskus ukinjanja zdravilstva v Sloveniji

dodano: 26.12.2017

Karin Rižner; predsednica za Združenje bioresonančnih terapevtov Slovenije

Ministrstvo za zdravje je dalo v javno razpravo osnutek zakona o dopolnilnih, tradicionalnih in alternativnih metodah zdravljenja, diagnostike in rehabilitacije, s katerim zdravilske storitve, ki ste jih vsa ta leta uporabljali za izboljšanje zdravja, PODELJUJE IZKLJUČNO V DOMENO ZDRAVNIKOV. Večina zdravnikov nima ne želje niti interesa, da bi se ukvarjala z zdravilskimi metodami, poleg tega se v Sloveniji uradno ne morejo izobraževati in pridobivati znanja s tega področja. Torej ne bodo mogli doseči kompetence na tem področju še leta.

Če ta zakon v parlamentu sprejmejo, bo hkrati nehal veljati zakon o zdravilstvu, kar pomeni, da bodo vaši dolgoletni zdravilci morali zapreti ordinacije, vi pa boste ostali brez zdravilskih storitev in pravice do izbire takega načina zdravljenja, kot ga želite.

Združenje naturopatov Slovenije je sprožilo peticijo proti poskusu ukinitve zdravilstva v Sloveniji, zato vas prosimo, da takoj podpišete peticijo proti sprejemu tega zakona na povezavi: https://www.gopetition.com/petitions/peticija-proti-razveljavitvi-zakona-o-zdravilstvu.html

Podpisi se zbirajo le do 29.12.17, zato prosimo pohitite.

PROSIMO VAS, DELITE TO SPOROČILO S ČIM VEČ LJUDMI. 

3,222656E-02<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: