Aktualne novice

Zajček Sladko, putka Zdravka in čarobni kalcij - ustvarjalni natečaj za šole in vrtce

dodano: 17.5.2018

V sklopu projekta Zdrava juhica (Zavod Kalejdoskop) je letos znova razpisan ustvarjalni natečaj za šole in vrtce. Natečaj je tokrat navdihnjen s simpatičnima likoma putke Zdravke in zajčka Sladka, ki vabita otroke, da raziščejo, kje se skriva kalcij, ustvarijo svoj najljubši zdravi recept, se poigrajo z mislijo, kako bi lahko navdušili otroke po vsem svetu, da bi jedli bolj zdravo hrano ali pa celo ustvarijo čisto pravi oglas za zdravo hrano. 

Več ustvarjalnih predlogov in pogoje sodelovanja najdete na spletni strani www.zdrava-juhica.si. Prijave potekajo do 6.6.2018, najbolj ustvarjalna ekipa pa bo prejela za nagrado čudovito predstavo Putka Zdravka in Zajček Sladko v izvedbi Zavoda Enostavno prijatelji.

Kontaktna oseba: Irena Tomažin, zdravajuhica@zavod-kalejdoskop.si

0,078125<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.