Aktualne novice

Čas je, da ujamemo sonce!

dodano: 31.5.2018

Sanja Lončar, urednica (uvodnik novic junij/julij 2018)

Po zimi, ki se je dolgo poslavljala, nas je očitno razveselila topla pomlad, ki se bo, upamo, nadaljevala in omogočila, da sadeži, pod katerimi se že sedaj šibijo drevesa, tudi dozorijo.

Tudi na drugih rastlinah je čutiti, da se jim mudi in da zelo eksplozivno rastejo. Zelišča so že sedaj tako aromatična, kot da bi bili že globoko v juniju.

Sonce nas radodarno boža že od aprila. Zato to leto ni ovir, da ne bi svoje notranje zaloge vitami- na D polnili vsak dan po malem in jeseni dočakali s polno shrambo svetlobe. Vesela je bo sleherna celica v našem telesu, zato si dnevni obrok sončenja začnimo jemati kot resno in potrebno aktivnost, za katero je vredno najti čas. Lakota naših celic po vitaminu D dobiva epidemične razsežnosti, zato izkoristimo poletje in zmanjšajmo potrebo po jemanju vitamina D v obliki različnih prehranskih dopolnil.

Svetlobo lahko zajemamo na različne načine. Čaka nas v tkivih rastlin in živali, v vodi, soli, semenih, oljih, eteričnih oljih ... Je tudi v kakovostnih mislih in jo najdemo tam, kjer ni strahu, žalosti, jeze, skrbi in pohlepa.

Kot pravi rek, tema je le odsotnost svetlobe, zato ne zamudite priložnosti, da vas svetloba napolni na vseh ravneh.

Ko boste prepojeni z njo, bodite svetloba tudi drugim. V vseh pogledih.Ključne besede:
sonce, narava, energija, svetloba, vitamin D

 

Sorodne novice:

3,222656E-02<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: