Aktualne novice

Ko so želje večje od zmogljivosti

dodano: 12.9.2018

novice SZZČN avgust/september 2018

Kolesarjenje je čudovita oblika rekreacije, ki ponuja najneposrednejše doživljanja okolja. Poleg tega kolo omogoča, da z najmanj vložene energije prevozimo največ kilometrov. Zakaj torej ne bi kolesarili še več?

Slovenija je čudovita dežela prav zaradi razgibanosti pokrajine. Z izjemo avtocest bolj ali manj vse naše kolesarske poti peljejo čez gričke in doline, hribe in gorovja. Tu pa se zaplete. 

Kadar kolesarimo sami, izbiramo ture, ki so primerne našim močem. Kadar pa se ljudje skupinsko odločajo, kam bi šli kolesarit, je izbrana tura vedno za nekatere prelahka, za druge pa prezahtevna. S stališča rekreacije se prvi ne bodo niti oznojili, ko bodo drugi že vsi zaripli lovili sapo in se opravičevali, da »jim manjka kaka prestava«.

0,046875



<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.