Aktualne novice

Evropska zakonodaja na škodo najboljših

dodano: 22.8.2008

septembrske novice Skupaj za zdravje človeka in narave

Težava je v tem, da bodo s takšno zakonodajo najbolj prizadeti vrhunski ponudniki, ki obvladajo skrivnosti dela z rastlinami. Biodinamična vzgoja rastlin s pomočjo dinamiziranja in ritmiziranja že več kot pol stoletja dokazuje, da zna ohraniti zdravilnost učinkovin rekordno dolgo. Vodni izvleček vrtnice, ki ga je ustvaril Dr. Rudolf Hauschka, je ohranil svojo učinkovitost tudi trideset let! Še danes so v Wali ponosni, da njihovi izvlečki ne zgubljajo svoje zdravilne moči 10, 12 ali celo 17 let.

Zdaj bo tega konec, ker evropska zakonodaja meni, da je tržni delež takšnih proizvajalcev premajhen, da bi zaradi njih delali izjeme. Namesto, da bi zakonodaja bila vzvod, s katerim bi tudi druge prisilili v bolj spoštljivo in poglobljeno sodelovanje z naravo, bo dejansko uzakonila zniževanje kriterijev in uravnilovko. << Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.