Aktualne novice

Greste z nami na Hvar?

dodano: 18.10.2008

Ekipa »Skupaj za zdravje človeka in narave«Hvara nismo izbrali slučajno. Energija, svetloba, klima in aromaterapija tega otoka delajo čudeže.Vegetacija je tako pestra, da bo na Hvaru tudi v novembru cvetelo, brstelo in dišalo. Ko v Sloveniji že zmrzujemo in nosimo zimska oblačila, začnejo Hvarčani obirati olive – pri temperaturah, ki se v povprečju gibljejo med 15 in 20 stopinj Celzija. In to ne katerekoli olive, temveč takšne, ki rastejo iz korenin tisočletnih oljk in jih nihče ne gnoji in ne namaka.

Kaj bomo torej počeli?

Čaka vas teden, poln predavanj, delavnic, sprehodov, izletov, spoznavanja užitnih divjeraslih rastlin, dišavnic in zdravilnih zelišč, nabiranja oliv in lastnoročne izdelave olivnega olja.
Čaka vas zdrava vegetarijanska prehrana, o kateri so aprilski udeleženci povedali, da je bila najboljše, kar so kdaj jedli – tudi nevegetarijanci!
Tudi če imate alergije ali posebne prehranske potrebe vam hrane ne bo treba vleči s seboj v torbah. Razočarani boste le, če pridete z namenom hujšanja, ker se boste našim zdravim dobrotam stežka uprli.

Cena 328 evrov vključuje nočitve v dvoposteljni sobi, stroške avtobusnega prevoza in prevoza z ladjo, prevoze po otoku, zajtrk, kosilo in popoldanski prigrizek. Namestitev je v samem mestu Hvar, v hotelu s tremi zvezdicami, ki bo rezerviran le za nas.

Ob prihodu na Hvar boste poravnali še vsoto za strokovni del programa, to je 160 evrov na osebo, kar pokriva stroške lokalnih vodičev, predavateljev, delavnic in izletov. Za vse dodatne informacije nas pokličite na 041 770 120 ali pošljite e-pošto na info@zazdravje.net.

Mi ne bomo ostali doma. Kaj pa vi?<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.