Aktualne novice

Greste z nami na Hvar?

dodano: 18.10.2008

Ekipa »Skupaj za zdravje človeka in narave«Hvara nismo izbrali slučajno. Energija, svetloba, klima in aromaterapija tega otoka delajo čudeže.Vegetacija je tako pestra, da bo na Hvaru tudi v novembru cvetelo, brstelo in dišalo. Ko v Sloveniji že zmrzujemo in nosimo zimska oblačila, začnejo Hvarčani obirati olive – pri temperaturah, ki se v povprečju gibljejo med 15 in 20 stopinj Celzija. In to ne katerekoli olive, temveč takšne, ki rastejo iz korenin tisočletnih oljk in jih nihče ne gnoji in ne namaka.

Kaj bomo torej počeli?

Čaka vas teden, poln predavanj, delavnic, sprehodov, izletov, spoznavanja užitnih divjeraslih rastlin, dišavnic in zdravilnih zelišč, nabiranja oliv in lastnoročne izdelave olivnega olja.
Čaka vas zdrava vegetarijanska prehrana, o kateri so aprilski udeleženci povedali, da je bila najboljše, kar so kdaj jedli – tudi nevegetarijanci!
Tudi če imate alergije ali posebne prehranske potrebe vam hrane ne bo treba vleči s seboj v torbah. Razočarani boste le, če pridete z namenom hujšanja, ker se boste našim zdravim dobrotam stežka uprli.

Cena 328 evrov vključuje nočitve v dvoposteljni sobi, stroške avtobusnega prevoza in prevoza z ladjo, prevoze po otoku, zajtrk, kosilo in popoldanski prigrizek. Namestitev je v samem mestu Hvar, v hotelu s tremi zvezdicami, ki bo rezerviran le za nas.

Ob prihodu na Hvar boste poravnali še vsoto za strokovni del programa, to je 160 evrov na osebo, kar pokriva stroške lokalnih vodičev, predavateljev, delavnic in izletov. Za vse dodatne informacije nas pokličite na 041 770 120 ali pošljite e-pošto na info@zazdravje.net.

Mi ne bomo ostali doma. Kaj pa vi?<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: