Aktualne novice

Kar ne znajo stroji, znajo pametne rastline…

dodano: 7.11.2008

Sanja Lončar (novembrske novice Skupaj za zdravje človeka in narave)

Pogosto se zgodi, da kljub vsej znanosti in sodobnim diagnostičnim pripomočkom nikakor ne moremo ugotoviti, kje je težava. Sedimentacija je kronično povišana, nekatere vrednosti v krvi presegajo vse meje, trdovratni izpuščaji se ponavljajo na koži, srce se malo upočasni in malo divja … Pri takšnih težavah utegne biti jemanje raznih sinteznih zdravil zelo tvegano, ker sintezne snovi nimajo inteligence. Programirane so le za eno operacijo (da stisnejo, uničijo, pospešijo, zavrejo …), in to bodo počele, če je treba ali ne.

Naravne snovi pa niso razbijači. Kot da bi bile opremljene z lastnim diagnostičnim laboratorijem, mnoge rastline premorejo zelo prefinjeno in našim potrebam prilagojeno delovanje.

V rubriki "Skupaj razkrivamo", pod članki "Naravno zdravljenje", si preberite nadaljevanje članka z omenjenim naslovom oz. kliknite na http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=89<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.