Aktualne novice

NAGRADA ZA TERME SNOVIK

dodano: 1.12.2008

CIPRA, 6.11.2008


 
CIPRA je 6. novembra 2008 v Bernu v Švici razglasila dobitnike nagrad vsealpskega natečaja cc.alps: sedem občin, podjetij in organizacij je za svoje vzorne projekte s področja varstva podnebja prejelo nagrade v skupni vrednosti 100.000 evrov.
Mednarodna komisija za varstvo Alp (CIPRA) je trem kandidatom iz nemškega jezikovnega alpskega prostora podelila glavne nagrade, vsakokrat po 20.000 evrov. Podelili pa so tudi štiri denarne nagrade, vsakokrat v višini 10.000 evrov, ki so jih za svoje dosežke na področju varstva podnebja dosegli Interesna skupnost Bus alpin iz Švice, italijanska agencija KlimaHaus z Južne Tirolske, francosko podjetje STMicroelectronics iz Grenobla in slovenske Terme Snovik. Njihovi dosežki izstopajo zlasti v primerjavi s podobnimi projekti v okviru posameznih držav. Žirija je od skupaj 160 vloženih kandidatur izbrala še šest natečajnih prispevkov iz Avstrije in Nemčije in jih ocenila kot projekte, katerim je bila v zadnjem krogu namenjena posebna pozornost.


 << Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.