Aktualne novice

Nismo dovolj bogati, da bi kupili slabši izdelek

dodano: 10.4.2009

Sanja Lončar (aprilske novice Skupaj za zdravje človeka in narave)

Če ste resno vzeli »divjo ekonomijo«, o kateri piše Dario Cortese, potem res ne boste potrebovali veliko zdravil in prehranskih dopolnil. Če pa se vam »divja ekonomija« zdi še preveč divja za vaše urbano življenje, potem vam moramo povedati, da tudi gibanje po trgovinah in lekarnah zahteva izostrena čutila in precej znanja, če želite za svoj denar dobiti izdelke, ki so ga vredni.

V letih, ko se ukvarjam s tem področjem, opažam zanimiv pojav. Nekateri proizvajalci naredijo zelo kakovostne izdelke, ki imajo seveda tudi temu primerno ceno. In takoj, ko ljudje ugotovijo, da je to dobro, trg preplavijo podobni, vendar precej cenejši izdelki takšnih, ki bi še lastno mater prodali za nekaj zaslužka.  

Če potrošniki izdelkov ne poznajo, praviloma sklepajo, da bodo za začetek kupili cenejšo različico, da vidijo, kako zadeva deluje. NAPAKA!

V rubriki "Skupaj razkrivamo", pod članki "O zdravem življenju", si preberite nadaljevanje članka z omenjenim naslovom oz. kliknite na http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=136<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: