Aktualne novice

PRVI MLEKOMAT ZA PRODAJO SVEŽEGA MLEKA

dodano: 6.5.2009

Kmetija Mis

Sveže, nepredelano kravje mleko vsebuje visokokakovostne beljakovine, mlečni sladkor, maščobe in veliko kalcija v človeku dostopnih oblika in je KORISTNO ter ZDRAVO. Z mlečnim avtomatom bo tako mleko dostopno večjemu številu ljudi.

Tomaž Mis, kmet iz Zavrha pod Šmarno goro, sodi med najbolj uspešne slovenske govedorejce in pridelovalce mleka. 

Obiskovalci bodo lahko sami preizkusil delovanje avtomata in si postregli s prvovrstnim, NEPOSNETIM SVEŽIM KRAVJIM MLEKOM, kot so ga poznali naši predniki.

Link posnetka POP TV:
http://24ur.com/novice/slovenija/po-sveze-mleko-na-mlekomat.html

Aparat  je sklop visoke tehnologije, obiskovalca nagovori v slovenščini (glas je posodil radijski voditelj Jure Sešek), kvaliteta je nadzorovana prek GSM modula, rednim strankam so na voljo predplačniške kartice in še kaj boste izvedeli na predstavitvi.

Ljudem torej omogoča nakup SVEŽEGA SUROVEGA mleka s polno vsebnostjo, higiensko neoporečnega, ne da bi jim bilo zato treba obiskati kmetijo.

Več informacij:                                                                                                   Tomaž MIS; KAMIT D.O.O. tel.: 041/368-956 in KAVČIČ MITJA tel.:041 619-392<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.