Aktualne novice

Festival Zdravja v Termah Ptuj

dodano: 18.6.2009

Organizator Sončeve Pozitivke in Terme PtujV petek 19. junija se začenja tridnevni FESTIVALA ZDRAVJA, ki je namenjen druženju osveščenih posameznikov zaradi krepitve zdravega načina življenja, ekologije, zdrave prehrane in ustvarjalnega sporazumevanja.

Od petka do nedelje bo na festivalu zdravja, bo potekalo 16 različnih predavanj in delavnic, s svojo nacionalno akcijo Bioužitek, predstavili tudi ekološki kmetje iz vse Slovenije.
V nedeljo bo kot vrhunec festivalskega dogajanja potekalo plenarno zasedanje na temo: Scenariji razvoja Slovenije na področju zdravja in ekologije do leta 2035, ki se ga bodo udeležili nekateri priznani slovenski strokovnjaki.

Na stojnicah festivala pa se bo predstavilo tudi preko 60 nevladnih organizacij in posameznikov, ki delujejo na teh področjih. Festivalsko dogajanje pa bodo popestrili tudi koncerti odličnih eko glasbenih skupin.

Na festivalu v treh dneh pričakujemo med 6.000 in 7.000 ljudi.
VSTOP NA FESTIVAL JE PROST!

Podrobnejše informacije o festivalu in programu se nahajajo spletni strani: www.festival-zdravja.si

Kontakt: Srečko Šorli, sorli.bistra@gmail.com, tel: 040 121 151<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.