Aktualne novice

Vse, česar najraje ne bi vedeli o proizvodnji virusov in cepiv ...

dodano: 7.9.2009

Njegovo fascinantno predavanje o tem, kako se proizvajajo virusi, ki imajo namen podreti naš imunski sistem, kako jih preizkušajo na ljudeh in kje vse se jim je do sedaj zalomilo, lahko spremljate v angleščini (sinhronizirano je v srbščini) v naslednjem posnetku: http://video.google.com/videoplay?docid=826250158096936400&q=source%3A014366694052770710676&hl=sl.

Dr. Mercola pa se je bolj poglobil v sestavo aktualnega cepiva proti prašičji gripi. Nekaj povzetkov o tem bomo objavili že v naših naslednjih tiskanih novicah, celotno zgodbo o "umazaniji" v teh cepivih pa si boste lahko ogledali preko povezav na spletu. V bistvu gre za to, da so zaradi čim hitrejše proizvodnje proizvajalcem cepiv dovolili uporabo »pospeševalcev« reakcije, ki utegnejo biti zelo nevarni. Nekateri proizvajalci uporabljajo v ta namen aluminij, drugi pa squalen. Prav cepiva s sqaulenom pa so hudo prizadela več kot 200.000 udeležencev zalivske vojne. Celoten članek je objavljen na:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx.

 

Po vsem, kar si boste lahko ogledali in prebrali, bodo vprašanja o tem, ali ima Jane Burgermaister prav, povsem odveč. Za tiste, ki morda ne poznate vsebine njenega dopisa in tožbe, ki jo je vložila proti svetovni zdravstveni organizaciji - vredno je prebrati tudi to: http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=538
Angleški izvirnik je objavljen na: http://blacklistednews.com/news

In še izjava Barbare Loe Fisher, predsednice Nacionalnega informacijskega centra za cepljenje (National Vaccine Information Center, ZDA): http://www.youtube.com/watch?v=n25v5S9PMS8&feature=related. Na kratko, gospa resno opozarja, da odločitev, da bodo Američani to jesen cepili vse otroke s cepivom, ki še ni široko preizkušeno, predstavlja resno omejitev demokracije in nevaren precendens z nepredvidljivimi posledicami.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.