Aktualne novice

Vse, česar najraje ne bi vedeli o proizvodnji virusov in cepiv ...

dodano: 7.9.2009

Njegovo fascinantno predavanje o tem, kako se proizvajajo virusi, ki imajo namen podreti naš imunski sistem, kako jih preizkušajo na ljudeh in kje vse se jim je do sedaj zalomilo, lahko spremljate v angleščini (sinhronizirano je v srbščini) v naslednjem posnetku: http://video.google.com/videoplay?docid=826250158096936400&q=source%3A014366694052770710676&hl=sl.

Dr. Mercola pa se je bolj poglobil v sestavo aktualnega cepiva proti prašičji gripi. Nekaj povzetkov o tem bomo objavili že v naših naslednjih tiskanih novicah, celotno zgodbo o "umazaniji" v teh cepivih pa si boste lahko ogledali preko povezav na spletu. V bistvu gre za to, da so zaradi čim hitrejše proizvodnje proizvajalcem cepiv dovolili uporabo »pospeševalcev« reakcije, ki utegnejo biti zelo nevarni. Nekateri proizvajalci uporabljajo v ta namen aluminij, drugi pa squalen. Prav cepiva s sqaulenom pa so hudo prizadela več kot 200.000 udeležencev zalivske vojne. Celoten članek je objavljen na:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx.

 

Po vsem, kar si boste lahko ogledali in prebrali, bodo vprašanja o tem, ali ima Jane Burgermaister prav, povsem odveč. Za tiste, ki morda ne poznate vsebine njenega dopisa in tožbe, ki jo je vložila proti svetovni zdravstveni organizaciji - vredno je prebrati tudi to: http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=538
Angleški izvirnik je objavljen na: http://blacklistednews.com/news

In še izjava Barbare Loe Fisher, predsednice Nacionalnega informacijskega centra za cepljenje (National Vaccine Information Center, ZDA): http://www.youtube.com/watch?v=n25v5S9PMS8&feature=related. Na kratko, gospa resno opozarja, da odločitev, da bodo Američani to jesen cepili vse otroke s cepivom, ki še ni široko preizkušeno, predstavlja resno omejitev demokracije in nevaren precendens z nepredvidljivimi posledicami.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: