Aktualne novice

DONACIJSKA AKCIJA ZA ŠPORTNIKE

dodano: 12.10.2009

Društvo Zdrav podjetnik

VRTNICA ZA NAŠE ŠPORTNIKE

Ena ključnih nalog Društva Zdrav podjetnik je pospeševanje in osveščanje naših prebivalcev o pomenu zdravstvene preventive. V sodelovanju z Zdravstvenim centrom Morje organizira društvo Zdrav podjetnik občasno brezplačne preventivne preglede za posamezna področja, kot npr. brezplačni pregledi dojk, urološki pregledi, pregledi abdomna…Obseg in število pregledov v akciji je odvisno od zbranih donatorskih sredstev.

Tokratno akcijo namenjamo predvsem športnikom in rekreativcem, ki  jim je šport še posebej pri srcu. Ob tem je potrebno izpostaviti, da ni vsak napor za vsako srce. Društvo Zdrav podjetnik želi s projektom "Vrtnica za naše športnike" zbrati sredstva, s katerimi bi omogočili zainteresiranim posameznikom, ki se ukvarjajo s športom pa tudi z drugimi rekreativnimi aktivnostmi, da preverijo svoje zdravstveno stanje, predvsem stabilnost srčno žilnega sistema ter v okviru te akcije opravijo osnovne kardiološke preglede in tako s pomočjo zdravnika specialista ugotovijo koliko  lahko svoj organizem in srce fizično obremenijo.

Vabimo tako ljubitelje športa, zdravega načina življenja in vse, ki želite našim športnikom najbolje, da se vključite v našo akcijo in podarite športnikom eno vrtnico oziroma 2 €. Z zbranimi sredstvi bomo oblikovali sklad, ki bo zagotavljal izvedbo ustreznih preventivnih pregledov s področja srčno-žilnega sistema za tiste športnike in rekreativce, ki želijo testirati svoje zdravstveno stanje in se prepričati, da bo njihovo srce tudi v bodoče lahko vzdržalo vse napore. Na osnovi zbranih sredstev bomo nato pozvali zainteresirane, da se prijavijo na preventivne preglede. Celotno akcijo lahko spremljate na spletni strani društva Zdrav podjetnik: www.zdrav-podjetnik.net. Poskrbeli bomo tudi, da bo akcija predstavljena v različnih medijih na območju celotne Slovenije. Koristniki bodo športniki oz. rekreativci iz vseh slovenskih krajev. Preglede bomo izvajali praviloma v petkih popoldan.

Vaše vrtnice oziroma sredstva zbiramo na TRR društva Zdrav podjetnik  (Ferrarska 2, 6000 Koper): 10100-0037946007 Banka Koper - namen: Projekt vrtnica.

Z vašo donacijo v višini 2 € na zgoraj naveden transakcijski račun si na spletu društva Zdrav podjetnik zagotovite vašo elektronsko vrtnico, ki bo pomagala, da bomo imeli uspešne in zdrave športnike, zadovoljne rekreativce in kar je še posebej pomembno veliko Slovenk in Slovencev vključenih v športne aktivnosti, z zdravim srcem in veliko volje do zdravega načina življenja. 

Veseli bomo, če se boste odločili za donacijo oziroma nakup več elektronskih vrtnic. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na tel. 041 836 011 oz. e-pošti: zdravp@gmail.com.

Vabljeni k sodelovanju.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.