Aktualne novice

Eckhart Tolle: Prisotnost kot krepitev imunskega sistema

dodano: 12.2.2010

Čim več zavesti je v našem telesu, tem močnejši je naš obrambni sistem. Kakor, da bi se sleherna celica v nas prebudila in se radostila. Telo čuti našo pozornost. Pozornost je tudi učinkovita oblika samozdravljenja. Večina bolezni se vtihotapi v nas, kadar nismo zavestno prisotni v telesu. Ko gospodarja ni doma, se v njegovih hiši naselijo vsi mogoči nebodijihtreba.  In če boste zares nastanjeni v njej, bodo nepovabljeni gostje le stežka prišli vanjo.

Ne okrepi pa se samo naš fizični, temveč tudi psihični obrambni sistem. Varuje nas pred negativnimi mislenočustvenimi energijskimi polji drugih ljudi, ki so nadvsem nalezljiva. Prisotnost v telesu nas ne varuje kot nekakšen ščit, temveč tako, da zviša njihajno frekvenco našega celotnega energijskega polja, tako da vse, kar niha na nižji frekvenci, kakor strah, jeza, potrtost itn., zdaj obstaja takorekoč v nekem drugem območju resničnosti; zdaj ne vdira več v polje naše zavesti, če pa že, se nam temu ni treba upirati, saj gre brez škode skozi nas. Prosim vas, nikar tega, kar vam govorim ne sprejemajte ali zavračajte: raje vse skupaj preizkusite. 


Veliko je knjig, ki nam ponujajo zanimive informacije, redke pa so takšne, ki imajo moč, da se nas dotaknejo in nas spodbudijo na spremembo od znotraj. V tej knjigi boste srečali svojo lastno notranjo resnico,  v kateri se skrivajo vsi potrebni odgovori na težave, ki vam grenijo življenje.

Knjiga je svetovna in slovenska uspešnica. 
Cena knjige pri založbi GANEŠ je 20,72 EUR 
(vključuje DDV in 20 % popust). 
Naročite jo lahko po tel.: 04 234-3590 ali preko e-naslova: zalozba.ganes@siol.net.


 

0,0625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.