Aktualne novice

Eckhart Tolle: Prisotnost kot krepitev imunskega sistema

dodano: 12.2.2010

Čim več zavesti je v našem telesu, tem močnejši je naš obrambni sistem. Kakor, da bi se sleherna celica v nas prebudila in se radostila. Telo čuti našo pozornost. Pozornost je tudi učinkovita oblika samozdravljenja. Večina bolezni se vtihotapi v nas, kadar nismo zavestno prisotni v telesu. Ko gospodarja ni doma, se v njegovih hiši naselijo vsi mogoči nebodijihtreba.  In če boste zares nastanjeni v njej, bodo nepovabljeni gostje le stežka prišli vanjo.

Ne okrepi pa se samo naš fizični, temveč tudi psihični obrambni sistem. Varuje nas pred negativnimi mislenočustvenimi energijskimi polji drugih ljudi, ki so nadvsem nalezljiva. Prisotnost v telesu nas ne varuje kot nekakšen ščit, temveč tako, da zviša njihajno frekvenco našega celotnega energijskega polja, tako da vse, kar niha na nižji frekvenci, kakor strah, jeza, potrtost itn., zdaj obstaja takorekoč v nekem drugem območju resničnosti; zdaj ne vdira več v polje naše zavesti, če pa že, se nam temu ni treba upirati, saj gre brez škode skozi nas. Prosim vas, nikar tega, kar vam govorim ne sprejemajte ali zavračajte: raje vse skupaj preizkusite. 


Veliko je knjig, ki nam ponujajo zanimive informacije, redke pa so takšne, ki imajo moč, da se nas dotaknejo in nas spodbudijo na spremembo od znotraj. V tej knjigi boste srečali svojo lastno notranjo resnico,  v kateri se skrivajo vsi potrebni odgovori na težave, ki vam grenijo življenje.

Knjiga je svetovna in slovenska uspešnica. 
Cena knjige pri založbi GANEŠ je 20,72 EUR 
(vključuje DDV in 20 % popust). 
Naročite jo lahko po tel.: 04 234-3590 ali preko e-naslova: zalozba.ganes@siol.net.


 

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: