Aktualne novice

Dejavnosti združenja Naravni začetki

dodano: 14.5.2010

majske novice Skupaj za zdravje človeka in naraveSeznam dejavnosti in razpored dogodkov sta dostopna na naši spletni strani: http://www.mamazofa.org/napovednik.php.

Delavnice pričakujem otroka
Informacije se prepletajo s telesnimi dejavnostmi in učenjem spretnosti. Cilj delavnic je celostna priprava na porod in spremembe, ki jih prinese rojstvo otroka. To so žensko-/družinsko-osrediščene priprave, ki upoštevajo fiziološke, psihične, kulturne ter individualne vidike posameznice (in partnerja oziroma družine) v nosečnosti, med porodom in v poporodnem obdobju.

Podporne skupine:
ZAČETNICA
Matere si izmenjujejo izkušnje in informacije. Prebrodijo marsikatero stisko, si odgovorijo na številna vprašanja in dvome, si zaupajo in se podpirajo. Srečujemo se v Ljubljani, Kranju, Škofji Loki, Kamniku in Kopru.

NADALJEVALNICA
Skupina za mamice (ter njihove malčke in malčice, seveda), ki se po izteku porodniškega dopusta (še) niso vrnile v službo. Skupina deluje v Ljubljani in Kranju.

SSSS … LULAM!
Podporna skupina za motivacijo in pomoč staršem pri prepoznavanju in odzivanju na potrebe dojenčkov v zvezi z izločanjem. Skupina se srečuje v Ljubljani.

proMAMA3
Skupina s strokovnim vodstvom za celjenje po hudem, travmatičnem porodu oziroma prehodu v materinstvo, ker si vsak otrok zasluži radostno mamo in ker si vsaka mama zasluži odličen vstop v materinstvo. Skupino vodi dr. Zalka Drglin, transakcijska analitičarka – svetovalka in vodja programov pri Združenju Naravni začetki. 

Svetovanje
Individualno svetovanje, podpora ter informiranje za ženske in pare v obporodnih stiskah v času nosečnosti, poroda in po porodu.

Elektronska pošta: info@mamazofa.org, telefon: 051 245 013 ali 01 544 34 79, forum: http://med.over.net/forum5/list.php?123; Svetujeta: dr. Zalka Drglin in mag. Radmila Pavlovič<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.