Aktualne novice

Dejavnosti združenja Naravni začetki

dodano: 14.5.2010

majske novice Skupaj za zdravje človeka in naraveSeznam dejavnosti in razpored dogodkov sta dostopna na naši spletni strani: http://www.mamazofa.org/napovednik.php.

Delavnice pričakujem otroka
Informacije se prepletajo s telesnimi dejavnostmi in učenjem spretnosti. Cilj delavnic je celostna priprava na porod in spremembe, ki jih prinese rojstvo otroka. To so žensko-/družinsko-osrediščene priprave, ki upoštevajo fiziološke, psihične, kulturne ter individualne vidike posameznice (in partnerja oziroma družine) v nosečnosti, med porodom in v poporodnem obdobju.

Podporne skupine:
ZAČETNICA
Matere si izmenjujejo izkušnje in informacije. Prebrodijo marsikatero stisko, si odgovorijo na številna vprašanja in dvome, si zaupajo in se podpirajo. Srečujemo se v Ljubljani, Kranju, Škofji Loki, Kamniku in Kopru.

NADALJEVALNICA
Skupina za mamice (ter njihove malčke in malčice, seveda), ki se po izteku porodniškega dopusta (še) niso vrnile v službo. Skupina deluje v Ljubljani in Kranju.

SSSS … LULAM!
Podporna skupina za motivacijo in pomoč staršem pri prepoznavanju in odzivanju na potrebe dojenčkov v zvezi z izločanjem. Skupina se srečuje v Ljubljani.

proMAMA3
Skupina s strokovnim vodstvom za celjenje po hudem, travmatičnem porodu oziroma prehodu v materinstvo, ker si vsak otrok zasluži radostno mamo in ker si vsaka mama zasluži odličen vstop v materinstvo. Skupino vodi dr. Zalka Drglin, transakcijska analitičarka – svetovalka in vodja programov pri Združenju Naravni začetki. 

Svetovanje
Individualno svetovanje, podpora ter informiranje za ženske in pare v obporodnih stiskah v času nosečnosti, poroda in po porodu.

Elektronska pošta: info@mamazofa.org, telefon: 051 245 013 ali 01 544 34 79, forum: http://med.over.net/forum5/list.php?123; Svetujeta: dr. Zalka Drglin in mag. Radmila Pavlovič<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: