Aktualne novice

Istočasna akcija biodinamikov vseh dežel - Pozdrav naši Zemlji

dodano: 18.6.2010

Zemlja vedno bolj kliče po človekovi ljubezni.

V delovni skupini »kmetijstvo in mir« (vsakodnevno delo kmeta kot substanca, ki ustvarja mir in veselje) je nastala iniciativa, da določenega dogovorjenega dne biodinamiki vsega sveta mešamo in škropimo preparate 500 in 501 tako, da bo vsa Zemlja v 24 urah s tem, z ljubeznijo prežetim delom človeka, dobila uro za uro to posebno človekovo pozornost.

Ni pomembno, kako velike so površine, ki jih bomo poškropili. Pomembno je to, da se v to delo vsi vključimo. Tisti, ki iz tehtnih razlogov dogovorjenega dne tega dela ne bodo mogli opravljati, naj akcijo spremljajo in podpirajo v svoji zavesti.

Kmetice in kmetje, vrtičkarice in vrtičkarji, vrtnarice in vrtnarji in vsi drugi, ki imate Zemljo radi: prisrčno vas vabimo, da se v akcijo tega, skupnega dne vključite tako da delate lokalno, s čutenjem in mislimi pa se povezujemo v globalno mrežo.

Na večer pred Janezovim, 23. junija mešamo in škropimo preparat 500, na Janezovo, 24. junija zjutraj, mešamo in škropimo preparat 501.

Posredujte to informacijo svojim prijateljem, da bi lahko v njej sodelovalo čim več ljudi.

Za sekcijo Kmetijstvo Antropozofskega centra v Dornachu:
Jean-Jacques Jacob, Alain Pommart, Raioner Sax<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.