Aktualne novice

EKOFEST V ŽALCU

dodano: 30.6.2010Pred nami je EKOFEST v Žalcu, kjer bomo znova imeli tri nepozabna dni druženja, spoznavanja modrosti narave in užitkov.

Tukaj si lahko ogledate celoten program dogajanja 2. 3. in 4. julija. Ker pa smo opazili, da je del dogodka, kjer smo udeleženi zapisan precej skopo vas dodatno vabimo na dogodke, ki jih koordiniramo v sklopu projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Če bi z nami radi poklepetali, če potrebujete nasvet, želite knjige po ugodni ceni ali ste zamudili kakšno izmed starih številk novic bomo z vami ob stojnicah na Bio Bolšjem Sejmu (Ekomuzej Žalec) v nedeljo 4. julija od 9. do 13. ure.

Isti dan (nedelja) bo od 9. do 10. ure društvo Ajda predstavilo kako biodinamiki z naravnimi sredstvi obladujejo sušo in glivice na vrtu. Vstop je prost. Predavanje bo v predavalnici na 4. nadstropju Ekomuzeja v Žalcu. Prinesite tudi kakšen stekleni kozarec s pokrovom, ker bodo pripravljali tudi preparate, ki jih lahko vzamete za domov, da razveselite svoje rastline.

Od 10. do 11:30 bo Sanja Lončar predavala o tem kako lahko izkoristimo poletno sonce, da se rešimo kandide in kako na sploh s soncem premagamo nadležne glivice v hiši in na vrtu. Vstop je prost. Predavanje bo v predavalnici na 4. nadstropju Ekomuzeja v Žalcu.

Od 11:30 do 13:00 vabljeni na kulinarično delavnico,  na kateri vam bo Maria Kočevar Fetah pokazala kako lahko naredite okusne in hitre sladice, brez holesterola, jajc, bele moke, sladkorja... Kotizacija in konzumacija za delavnico znaša 10 EUR. Zaradi omejenega števila udeležencev naprošamo, da se prijavite na 041 770 120.

Od 9:00 do 13:00 vabljeni na ogled izdelave lesenega nakita, ki nastaja izpod prstkov Damjane Goter. Lahko boste tudi sami poskusili obdelati kakšen lep kos lesa in si iz njega naredili nakit zase ali za svojo najdražjo.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: