Aktualne novice

Kaj zmore vaša znamka A!

dodano: 3.11.2010

novembrske novice Skupaj za zdravje človeka in narave

Zahvaljujoč vašim podarjenim znamkam smo v prejšnjih dveh mesecih poslali več kot 1200 pošiljk naših novic – predvsem šolam in vrtcem ter izbranim novinarjem po vsej Sloveniji. 

Vsi vemo, da »semena osveščanja« kalijo počasi, zato smo toliko bolj veseli dejstva, da ne mine dan, ko naši telefoni ne bi zvonili in šole in vrtci ne bi povpraševali po predavanjih, kulinaričnih delavnicah za svoje kuharje, se zanimali za dobavitelje ekoloških izdelkov ali prosili za pomoč pri pripravi javnih naročil, ki bi upoštevala potrebo po bolj zdravi hrani za naše otroke. Torej se premika! 

Vaše sodelovanje daje zagon naši domišljiji.

Vemo, da nikogar ne moremo prisiliti v spremembe miselnosti. Lahko pa ponudimo informacijo in povabimo k premisleku in čutenju … in to v našem projektu počnemo. 
Da te novice pridejo v več kot 100.000 rok, pa skrbite vi, ki si jih pridno izposojate, vi, ki jih pobirate na info točkah in nosite svojim prijateljem, vi, ki odkrivate nove info točke in jih motivirate, da se nam priključijo v skupnih prizadevanjih. Vaše znamke pa pomagajo, da novice pridejo tudi v roke tistih, ki zaenkrat ne zahajajo v specializirane trgovine, lekarne ali druge info točke. 

Ko boste prebirali to številko, pomislite, kaj bi si o njej mislil vaš zdravnik, zobozdravnik, nutricionisti … Če se vam zdi vredno, jim lahko pošljemo izvod. Kakšno seme bo zagotovo padlo na plodna tla. Zato bomo še naprej veseli vaših znamk, ki pomagajo, da naša semena letijo dlje. 

Znamke A, ki jih podarjate, pošljite na naslov Društvo Ognjič, Zapotok 54, 1292 Ig.<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.