Aktualne novice

Skrivnosti srca!

dodano: 3.11.2010

Sanja Lončar, urednica novic Skupaj za zdravje človeka in narave

Kaj vemo o srcu?
Je to le črpalka, ki na nerazložljiv način in brez premora dela od našega prvega do zadnjega vdiha? Kako to, da srce ne more zboleti za rakom? Je to sedež naših čustev ali morda zavesti? Kako je možno, da s presaditvijo novi »uporabnik« sprejme tudi čustva, spomine in osebnost tistega, čigar srce utripa v njegovem telesu? Zakaj so Egipčani pri mumificiranju iz telesa odstranili vse notranje organe razen srca? Ali ga bolj poškodujejo maščobe ali naša čustva? Ali lahko res poči od žalosti? Zakaj ga najbolj poškoduje pohlep? Bodo našo civilizacijo pokopale srčno-žilne bolezni?

Ne, v novembrski številki ne boste dobili odgovorov na vsa ta vprašanja. Zagotovo pa vam bo njeno prebiranje dalo misliti ... In morda se bo zgodilo še nekaj več. Morda boste začutili vsemogočnost tistega, kar utripa v vas. Morda boste vprašanja, na katera neuspešno iščete odgovore, nazadnje zastavili svojemu srcu. Ste pripravljeni slišati, kar vam ima povedati? << Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.