Koledar dogodkov


sreda, 6. maj 2009

RABA IN ZLORABA ZDRAVILNIH RASTLIN

v predavalnici trgovine EKOVITA ob 17.00 uri

točen naslov: na Celovški 142, LJUBLJANA ŠIŠKA (Pri SLOVENIJA-AVTO nasproti črpalke PETROL)

Torej vsi, ki Vas šolanje (več o šolanju v nadaljevanju) zanima, pridite na to brezplačno predavanje. Na to predstavitev ste vabljeni vsi, tudi tisti še neodločeni, saj je predstavitev brezplačna. Udeleženci šolanja bodo imeli priložnost spoznati najbolj zanimive zdravilne rože , ki jih Slovenci že od nekdaj uporabljamo. Tokrat smo gostje EKOVITE  za kar se jim zahvaljujemo.

___________________
V  teh časih, ko zdravje postaja vedno težje dosegljiva dobrina, vedno več ljudi posega po spoznavanju zdravilnega v naši bližnji okolici. Ste se kdaj vprašali zakaj?
Vsako znanje, ki ga pridobimo je dragoceno za neko stvar. Podaljšati nekomu življenje, mu olajšati bolečino in trpljenje, žalost bolezni spremeniti v nasmeh zdravja – to so modrosti, ki so jih stoletja patri in menihi negovali v odmaknjenih sobanah in vrtovih samostanov.
Ta znanja obogatena z zadnjimi znanstvenimi odkritji, bodo predstavljena na preprost, vsakomur prijazen način.

ŠOLANJE, POZNAVALEC ZDRAVILNIH RASTLIN - 35 ur
Na šolanju boste spoznali zdravilne rastline v naravi na vrtovih, se naučili izdelovati iz njih pripravke po tradicionalnih postopkih, se naučili uporabljati sivo glino v kurativne in preventivne namene, temeljito proučili 60 zdravilnih rastlin, pridobili osnovne informacije o kemični sestavi zdravilnih rastlin, spoznali osnove masaže, se naučili kako pridelujemo zdravilne rastline in kako izdelujemo čajne mešanice za posamezna obolenja pa tudi to, da si boste znali narediti dobro mešanico za dobro jutro.

Prijave na šolanje: Učna kmetija Plavica: 040 725 240, 07 30 66259; Email: majes@siol.net; info@plavica.si;www.plavica.si 

Organizira: Kmetija Plavica
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).