Koledar dogodkov


petek, 29. maj 2009

INTENZIVNI UMIK Z RAZSTRUPLJEVANJEM S TONYJEM SAMARO

od 29.5.2009 do 31.5.2009

Rogaška Slatina 

Z znanjem, ki ga črpa iz starodavne zakladnice  modrosti zdravilcev in šamanov, nas Tony Samara s pogovori, praktičnimi vajami, z meditacijami in zvokom vodi skozi globok proces, da bi lahko odkrili nežno energijo enotnosti in enosti. Z njegovo pomočjo lahko začnemo na svoje odnose gledati z drugačnimi očmi in se na široko odpremo življenju z vsemi njegovimi čudeži in, še posebej, z ljubeznijo.

Program umika bo obsegal energijske in dihalne vaje, predavanje z lažjimi vajami in močnimi meditacijami, ki pomagajo razstrupljevati in očistiti čustva ter um omejujočih in negativnih aspektov, ki nam preprečujejo, da bi izkusili naš celotni potencial, zdravljenje z zvokom, delo s sanjami, skupinske vaje in meditacije v termalnem bazenu. Naše delo bomo podprli z učinkovitim programom razstrupljanja telesa z več razstrupljevalnimi napitki, udeleženci pa bodo lahko v času umika izbirali med uravnoteženimi veganskimi obroki, temelječih na ayurvedskih načelih, med obroki s presno prehrano in naravnimi sokovi ali zgolj z naravnimi sokovi, s katerimi bodo še dodatno poglobili in pospešili razstrupljevanje telesa.
 
Višina prispevka: 150 eur ter stroški hotelske namestitve (cena za dve nočitvi s polnim penzionom v dvoposteljni sobi s posebnim popustom za udeležence umika znaša od 112 do 144 eur)

Za več informacij obiščite spletno stran www.tonysamara.org, pišite na samarafoundationslovenia@gmail.com ali pokličite na 040 707 944 (Gorazd) ali 040 708 933 (Ksenija, po 18. uri).

Org.: Samara Foundation Slovenia
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.