Koledar dogodkov


četrtek, 9. julij 2009

PIVO, CVETJE IN ŠČEPEC OKOLJEVARSTVA

Pivo&cvetje, Laško, od 16. do 20. ure

Projekt Varujmo okolje, ki ga izvaja Zavod Moja soseska, se letos pridružuje tradicionalni turistični prireditvi Pivo in Cvetje, ki v mestece Laško vsako leto privabi več kot 100.000 zabave in piva željnih obiskovalcev. V skladu s pisanim kolažem raznovrstnih prireditev in glasbenih nastopov bomo na parkirišču pred Pošto izvajali raznolik program, v katerem bomo na zabaven in lahkoten način predstavljali aktualne ekološke in okoljevarstvene teme.

V četrtek, 9.julija 2009, bomo od 16. do 20. ure predstavljali naše aktivnosti, izvedli šaljiva tekmovanja za otroke in mladostnike in gostili znano slovensko animatorko Andrejo Zupančič, ki bo pripravila pesmice na temo ekologije. Tudi naslednji dan, v petek 10. julija 2009, bomo na istem kraju in ob istem času mimoidoče zabavali z nič manj zanimivim programom, ki ga bomo začinili tudi z interaktivnim nastopom in intervjujem simpatičnega glasbenika iz Madagaskarja.

Tako kot je to pri nas že tradicija, bomo dogajanje pospremili s čistilno akcijo, v kateri bomo v sodelovanju z lokalnimi potapljači očistili izsek reke Savinje. Bodite v cvetju, v rožicah pa ne preveč, in nas obiščite; vselej smo veseli vsakogar!

Organizira: Zavod Moja soseska
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.